عجب دمویی داره (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب دمویی داره (sm118)
یافت شد(sm59)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب 3317823
(بارون میومد پس داد زدم من پشت درم، خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم..)
(sm118)چه آلبومی بشه
شنبه 7ونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
رامتین زلزله پلی شد (sm50)
لینک دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)بهروز پایگان(sm118)(sm19)
(sm19)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دکترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سالی شد برای راک (sm118)
کامنت محسن رامتین یزدانی
کاوه یغمایی هم اضافه بشه تکمیله (sm128)
(sm98)
این تتتلو پاک کس خل شده را به را ویدئو میذاره از خودش(sm2)
مرتیکه اصلا حیا نداره از رو نمیره(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دل...واژه ی همواره مشکل... این دو حرف با من چه ها کرد... این دو حرف ساده ی دل.... (ترانه ی "دل " کاوه آفاق به زودی منتشر میشه)
حالا ما 2 تا فیلم از این دیدیم تیتر زدن براش(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یزدانی اسکی رفته باز؟؟؟(sm120)
خواب اگه تنظیم Olafur arnalds بود و یه امبینت توپ ازش در میومد، تصورش هم خوبه، اصلا یه فول آلبوم از محسن با همچین تنظیمی(sm50)
اقا تو شبکه جم موقع تبلیغ یه اهنگ ترکی می ذاره کسی می دونه اسمش چیه ؟
خیلی ملودی ریتم ردیفی داره
آره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم رفتی این ممر بش گفتم یه تگ بزن عمودی بعد اومد ریده بود به کیفیت شش تا تگ زده بود افقی ازبالا تا پایین !
به این بگو چجوری میزنی که کیفیت نمیاد پایین بلد نیس
بچه ها من میتونم یه خواهشی ازتون کنم
بش گفتم میگه گزینه save for web رو میزنم ! حالا چیه نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حالا محسن یه چیزی خوند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مار؟ (sm77) چجوري كشتيش؟ (sm133)
(sm50)بابکم فهمید قهوه خراباتیه
من حدس می زنم که جنون داووورررععععمممم (sm50)
(sm2)اشترم این کاورای مهستی رو خودت میزنی
نقل قول:
تصورشم وحشتناكه (sm81)
کم کم اهنگای محرمی میاد (sm2)
پالایش صوت : محمد علیزاده (sm2)
خوب گرفته ؟(sm173)
نقل قول:
آخه من خيلي ترسو هستم (sm172)
امیر یه مگامیکس چهار ساعته از دیتر اومده ، میزنی ؟(sm2)
(sm3)تا دو ماه زندگی ریدمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان ناهار چي داريم ؟ قيمه
مامان شام چي داريم ؟ قيمه
مامان صبونه ؟ ديرت شده يكم قيمه بمال به نونت (sm2)
دیتر نابغست میفهمی نابغه (sm1)
(sm30)اون فقط سیو میکنه کاری نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افت کیفیت هم نداریم..حجم نصف میشه
(sm25)مخوف ترین خواننده تمام دوران بدون شک
Sopor Aeternus And The Ensemble Of Shadows