ولی این ویکتور والدز چه حالی میکنه (sm120)
میاد مدال هاش رو به پسرش نشون میده میگه ببین همه مدالا رو بابات داره (sm120)از اکثرشون نه یکی بلکه چندتا (sm120)حالا یکی ندونه فک میکنه همه رو خودش گرفته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی این ویکتور والدز چه حالی میکنه (sm120)
میاد مدال هاش رو به پسرش نشون میده میگه ببین همه مدالا رو بابات داره (sm120)از اکثرشون نه یکی بلکه چندتا (sm120)حالا یکی ندونه فک میکنه همه رو خودش گرفته (sm120)
وقتی در مورد توجیه این نکته با طرفداراش صحبت میکنی دلت میخواد سرتو بکوبونی به دیوار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت تو صورتمون بخوره تا یه ماه مریض میشیم ،جای مشته کبود میشه (sm120)ولی فک کنم اینا پوست کرگدن دارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من تا اونجایی که یادم میاد قبل 2006 ایتالیا آخرین بار 1994 فینال بوده . یادمم نمیاد کسی تو جفت تیما و یوونتوس بازی کرده باشه (sm55) مگه اینکه منظورت مالدینی باشه (sm121)نقل قول:
66 بار کله ی همُ میزدن تو میز دریغ از کبودی(sm120)می خوام اعتراف کنم چند تا کلیپ بانوانشُ دانلود کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورش زیدانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم خداوندگار فوتبال دیگوی کبیر(sm120)مالدینی ناکام ترین ستاره ی قرنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه از اون زنا باید برات بگیرم ببینم باز میگی زن رو باید کتک زد (sm120)نقل قول:
امشبُ دوست باشیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی رفته دسته دو من حواسم رفت طرف یووه (sm121)نقل قول: