خود تلخم و خراب چه داری برای من ؟
ساقی به جز شراب چه داری برای من (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خود تلخم و خراب چه داری برای من ؟
ساقی به جز شراب چه داری برای من (sm50)
امیدو باید کرد که ثمری نداشته این روزانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم از امید کم نشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm226)
یک شب آتش در نیستانی فتاد ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سلااااااااام حالتون چطوره بچه ها چه خبرا امیدوارم خوب باشید.وکیل جون چطور مطوری چه خبرا خوش میگذره؟
آقا میگم این کنسرت دیشب سیروان لینکی چیزی ازش ندارین؟من نصف اولشو نرسیدم ببینم بعدشم انگار گفته بودم هر بلیت میتونه یه سانس دیگه هم ببینه که من نفهمیدم.خلاصه لینکی چیزی ازش اگه دارید بذارید دعاتون میکنم(sm59)مرسیییی(sm10)
با عرض خیر مقدم خدمت موکلم ، از همینجا اعلام می کنم در این سرای بی کسی که کسی به در نمی زند احوال همه موجودات زنده عالی ست ، مثل گل ، حال گل در چنگ چنگیز مغول ...
آلبوم سیروان چند روز دیگه فکر کنم 25 قرار پخش بشه
نه عزیزم آلبوم که پسفردا میاد میخواستم ببینم کسی کنسرتو اسکرین رکورد کرده یا نه(sm59)ماچ به تو(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک کنسرت رو دارید بزارین ممنون