نه ندیدم... لینک بده بیاد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ندیدم... لینک بده بیاد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور دوم مذاکرات مقامات باشگاه بورسیا دورتمند با مارکو رویس به بن بست رسید و هردو طرف به هیچ نتیجه مثبتی نرسیدند.(sm54)
(sm50)کریم تنبله باید شلاق بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیگی بدترین بازیهاش تو ال کلاسیکو بودا (sm98)نقل قول:
کریم سه فصل پیش بهترین فوروارد دنیا بود... ولی دیگه بعدش هیچوقت اونجوری نشد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا من و علیر تو همه چی با هم اختلاف داریم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا همیشه بهشون گل میزد(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که حداکثر باید تا نیم فصل بقاپیمیش وگرنه از دست میره (sm79)نقل قول:
تعداد گلهاش به بارسا به تعداد انگشتهای یه دست هم نمیرسه ها (sm25)نقل قول:
وحید بزار اپ کنم 21 مگه(sm70)