دست شما مرسی اصن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دست شما مرسی اصن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 مگه عصرونه نیست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧـﺘﺮﻩ pm ﺩﺍﺩﻩ :
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﯿﺎﻡ وایبر ﺳﺮﻋﺖ ﺧﻮﺑﻪ
ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺗﺒﻠﺖ ﮐُﻨﺪ ﻣﯿﺸﻪ
ﻣﯿﮕﻢ : ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﭼﯽ ﻫﺴﺘﯽ ؟
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ :
دامنه ﻣﺸﮑﯽ ﻭ ﺗﺎﭖ ﺯﺭﺩ |:
كاري به جوابش ندارم ولي آخه اين چه تيپيه.!؟
پسر من خودم یه بوتیکی هستم ... مهم اصل مطلب بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان وقتی میشنوی پیمان چه شغلی توی ذهنت تصور میکنی ؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا هست ولي ايشون اول شام ميخورن بعد تا قبل خوابشون ميوه و شير و كيك و بستني و.... ميل ميكنن (sm59)
فعلا باااااااااااااي(sm19)(sm127)
سه تا کولر روشنِ یخ میزنم : ))نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خدانگهدارت خانمی :-*نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بای بای بیوتیفول (sm10)نقل قول: