اشتـــــــــــــــــرم
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتـــــــــــــــــرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه قمیشی هم ریده به کاراش دیگه کار خوبی نمیزنه
آهنگ تهران 2 بیت بیشتر نداره مدام داره تکرار میکنه (sm3)
تا دیگه ندیده نشناخته تعریفه کسیو نکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام یاد گرفتی ها (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یاد داشتم منتهی حوصله کش دادن بحثو ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم چرا کاورای سینجول رو نزدی عسکری
تو اوج جونی به پیری رسیدم (sm50)
این فقط فرضه نه دنیایی که
ساعت ها شدن حاکم و تازه باتری هم میخوان
همین دیروز کوانتوم گفت که ساعت ها ما رو میپان
و تا تو نمیبینیشون به حرکت هم در نمیان
(sm118)
تازه الان دقت کردم چرا اینجوره
من همزمان سه دکمه رو فشار میدادم (sm59)
الان شد امیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــر (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو بیگانه فکر میکنه خیلی با نمکه همش میخواد منو تحریک بکنه دیگه محلش نمیذارم(sm30)
خطـــــــــــــــــــــر
(sm50) کــــــــــیون ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مهدی میگوید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرم , عالیییییییییییییییییییییی یییییه آلبوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم چطور اواتار داره ؟
(sm2)
(sm2)
(sm25)این کامران چرا تنظیمشو اینجور زده قبلا جواب نگرفته بود
راستی واسه منم سواله یه کاربر دیگه هم پست داده بود سایت اونم عکس داشت ؟ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm70)
(sm172)
بیزارم از پاییز ، از تموم روزاش ، مخصوصا غروباش (sm81)
راستی این نام کاربری ت یعنی چی شاپشو که میدونم میشه فروشگاه اما جی اس اس رو نمیدونم مخفف چیزیه ؟ Gsshop
(sm2)راستشو بخوای برای منم سوال بود امروز صب دیدم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)امیر مردی جواب بدی
(sm2)فک کنم خودشم ندونه
شاعر میفرماد:
برم یا که بمونم،آخه بدجوری خستم(sm2)
خب بگیر بشین
(sm2)فکر کنم با من قهر کرده
(sm120)رضا بگیر اپ کن
(sm70)چرا تا بحال نبودننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بزنن اواتارا رو پاک کنن کسی نیاد سوء استفاده کنه(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2) پولوشو بدیدنقل قول:
(sm2)خوشم میاد به کوچکترین نگرانی ها هم پاسخ میدینقل قول:
(sm59)نقل قول:
خداوکیلی جدی میپرسم این سبکه پالت چیه بدرد میخوره دان کنم؟
اخه کاورش قشنگه(sm2)
(sm2)
امیر مگه کاور عسگری که بیپ تونز گذاشته مگه اسکن شده نیست که میگی کوروش قراره بگیره اسکن کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: