.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تا موقعی که البوم بیاد و دانلود کنم و برم یه ذره درد دل کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال و احوالت چطوره؟ چیکار میکنی با گرونیا؟(sm2)
من بعضی وقتا فکر میکنم سایت فقط دست خودته(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا دو ترک بیکلامی که بی اسم زده شده تو البوم اسم یکیش مد و اون یکیش هم جزر هستش
دوما کاور البوم هم این قرمزه که تا الان پخش شده نیستش
اشترم خداوکیلی تا اصلش اومد خودت سریع بزن صفا کنیم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه یا 8 میاد یا 9
تا موقع البوم هستم بعدش نهنقل قول:
سلامتی لعنت بر .
مگه سیروانم گوش میدی موسن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بر باعث و بانیش.کامل بگو خب(sm2)
ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشی و آرزو دارم نقطه هات روزافزون افزایش پیدا بکنن(sm2)نقل قول:
این صوت از رو همون لینک یوتیوب زده شده که اتفاقا صداشم بی کیفیته
من خودم صدای کنسرتو با رکوردر رکورد کردم خییییییلی با کیفیت تر از اینه