سلام ملي جون سلام حديث جون (sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ملي جون سلام حديث جون (sm134)
لانا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان صورتش کشیده که نیست راضی هستی ؟(sm59)
فقط یکم شبیه ادل شده (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
سلام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی مینا جون؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضارو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همینجام(sm2)
(sm10)..سلام مینا جوننقل قول:
همینجوری که نمیتونی وارد شی !!!مراحل داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شعر بنویسم برات، تو شعرام و از بر کنی...
من عاشق این تیکه شم:)
کسخل نام کاربریمو عوض کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من كه راضيم خدا راضي باشه (sm59)
آخه عكسُ از هر دو جهت بايد كوچيك يا بزرگ كرد نميشه فقط سايز يه سمت تغيير كنه ، ميشه اون چونه درازي كه ديدي (sm2)
کی هستی تو ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم امیرم ، اواتارو امضامو عوض کردم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات عزيزم خوبم (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
اِ چرا نقطه چین نداشت این پر کنم ؟ (sm2)نقل قول:
یه زمانی یه عشق یه طرفه بین منو اوتارت برقرار بود الان طلاق دادم خیلی وخته ، یکی دیگه جاشو گرفته (sm2)
امیر تویی(sm19)نقل قول:
من حاجی مهدی ام(sm10)
آنها سجاده ها را آتش میزنند و این ها بت ها را می شکنند . غافل از این که خدا همانست که بر لب قمارباز در حال باختن جاریست (sm2)
سلام عزیزانم...(sm10)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره(sm19)نقل قول:
خوشبختم چاوشیم ، محسنِ شون (sm70)
کمیسیون اواتارو امضاتو دادی به مجمع ؟
هر چیز مرتبط به قمار گمرکی داره (sm2)
نقل قول:
نخواستم خيلي از سلولهاي خاكستريت كار بكشي (sm120)
كي دفعه ديگه برم سراغ اون (sm2)
(sm120)
حسین بعد از ظهر فینگلیش پست داد راسته که میگن این پولها عیب داره ، کیبوردم سوخت ، یه دقیقه بعد گفت درست شد راست نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از اسم سجاد سه چارتار پرانتز باید بیاری دیگه (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به نويد گل (sm176)
بردم چشم فعلا که رو دوره باختم جان تو(sm2)نقل قول:
سلام ، چطوری نویدوووو(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
مردمی هست هنوز مشهور نشده ، یه چند وخت با من بپره مشهور میشه بعد ولم میکنه میره با جاستین بیبر (sm2)
غم و غصه شده حق دل مننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همینا مستحقه دل من (sm50)
حال شما؟ (sm10)نقل قول:
شما رو می بینم یاد ماکارانی میوفتم با ته دیگ سیب زمینی(sm176)(sm176)(sm176)نقل قول:
راستشُ بگم نه اصلا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm59)ببازیدم باید کمیسیون برسه (sm2)نقل قول:
سلام به روی ماهت مهندس (sm19) زیاد خوب نیستم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آدم تو زير زمين خونش بادبادك هوا كنه اينجوري ضايع نشه (sm30)
زیاد خوش نمیگذره...(sm50)نقل قول:
(sm2) چه نوستالژی اشتها آوری (sm59)نقل قول:
ای کاش رنج اخر داشت(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمیاب کو آواتار مدیری داشت ولسفورگش برد مونده یکی دیگه ناپولی مساوه اونم ببره 130 شیرین میزنه تو رگ
واد د هل ؟(sm173)نقل قول:
چی گفتم مگه ؟ (sm25)
من اخر بدبختی رو عرض کردم (sm2)
بیخیال (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگذره ...
یه روزی دوباره خورشید
رد میشه از بغض ابرها
دوباره بوسه و لبخند
میشه سرگرمی دنیا
(sm100)