من هیچ هارمونی تو کل کار نمیبینم ملودی هر قسمت با اون یکی متفاوته
نمایش نسخه قابل چاپ
من هیچ هارمونی تو کل کار نمیبینم ملودی هر قسمت با اون یکی متفاوته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خط ملودی رو میگیره و ادامه تا برسه به بعدی ، بعدی رو دوباره با یه خط ملودی پر می کنه ، همینجوری با فاصله های دو سه دقیقه ای ادامه می ده
سازهای الکترونیکی ...
چرا سینجول درونت رو خاموش نمی کنی ...
موفق شدی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا دنبال یه همچین کارایی می گردم ، ترجیحا موزیسینی باشه که کلا این متد رو داشته باشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب توضیح نمیدی آخه فهمیدم بالاخره با پست بعدی منظورتُ (sm2)
ساز الکترونیکی همش همون سینث سایزره دیگه
نقل قول:
تو ایران فرق داره ، مثلا اون صدای نی انبون که از کیبور مطرب ها تو عروسی منتشر میشه رو هم باید ساز الکترونیکی دونست که توهین به حساب میاد هم به نی ابنون هم به تعریف سینتی سایزر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سبک سایکدلیک ترنس و زیرشاخه هاش تنظیم های این شکلی زیادن که مرتب پاساژهای پی در پی چند دقیقه ای دارن و تو این فواصل هر قسمت ملودی متفاوتی نواخته میشه
باز من یکی که خوشم نمیاد موزیک به نظرم باید از اول تا آخرش ملودیش یکسان باشه و در یک راستا پیش بره
(sm120)نقل قول:
درسته .. اون صداها ماله کیبوردهای اورینتال هستش که مخصوص خاورمیانه و شرق تولید میشن
نقل قول:
در این مورد خاص نظرم اصلا با نظرت هم نظر نیست ... (نهایت بتونم 3 دقیقه تحمل کنم این عذاب شنیداری رو)
هر دو سه دقیقه ملودی عوض شه آدم یاد میکس های رادیو جوان میفته که تو عروسی و پارتی ازش استفاده میکنن
تا میخوای با آهنگ حس بگیری و گرم شی ترک عوض میشه و آهنگ بعدی پلی میشه (sm177)
نقل قول:
نظر و سلیقه ات محترم بالاخره تفاوت سلیقه وجود داره (sm176)
حالا بنده که عددی به شمار نمیرم اما ترنس بازها دیگه این مدلین ...(sm120)