یکنواخت نباشه کاراشون حالا حساسیتی زیادی نیست توی سبک کار ...
نمایش نسخه قابل چاپ
یکنواخت نباشه کاراشون حالا حساسیتی زیادی نیست توی سبک کار ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم معرفی کنم خوشت نیاد ولی مساله اینه که به جز سبک سایکدلیک تو سبک های دیگه نمیشناسم
Talamasca
E-Mantra
Sixsense
اینا را داشته باش ولی هشتگ سای ترنس رو تو ساند کلود دنبال کن گمون میکنم کارای خوبی گیرت بیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه ..
شبت به خیر میلاد جان (sm127)(sm154)
infected Mushroom رو تصور کن تو ذهنت ، هر چیزی نزدیکش هم باشه از نظر من اوکیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از حسن توجه و خسته نشدن ... (sm46)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیم یا جدید چون اینا هم تغییر سبک داشتن تو آلبوم های آخرشون در کنار سایکدلیک به دابستپ و غیره هم روی آووردن
نقل قول:
خواهش میکنم بسیار هم خوشحال شدم تا باشه از این گپ زدن ها
سالار عقیلی البوم داده با اشعار آقازاده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی قربانی رو بزن ..
ترک اول قربانی (sm50)