(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نقل من دست میبری ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه نوشتی بودی خب درستش کردم دیگه ... (sm128)نقل قول:
تابلو خوب معلومه من از شکلک سیگار استفاده نمیکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک بغلی آهنگ الکس رو دیدم یاد یه خاطره افتادم (sm74)
(sm74)نقل قول:
استاد رضا یزدانی (sm111) بله آقا به افتخارشون (sm184)نقل قول:
خوبه ؟ (sm2)
(sm59)نقل قول:
(sm50)هی روزگار
(sm2)ذوب شدگان در غارسانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)جالب بود(sm54)
به شيفت شب منتقل شدي؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم آغاز میخواهد ... (sm50)
به فوکم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پس تیم فاشیست های خونخوار خوبه با پنالدو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنگر به خاطر نمایش ضعیف در مقابل پرسپولیس از تمرینات تیم تراکتورسازی کنار گذاشته شد...
فوتبال ایران = مقوا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گزینه رو stop کن حله ..
(sm2)دیبالا چه سفیده جلو بوفون (sm2)نقل قول:
كمتر بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشات كم سو شده اشتباهي نقل ميگيري(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا باس برم اینجا
حجم نت منم زود تموم مشه
م.خ داریم؟؟؟؟(sm51)
مجید خراطها؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خواننده با خ فقط حسن خر صدا رو داریم و خراطها (sm2)
یکی بود اینجا عشق خراطها بود یادم نمیاد (sm120)
نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)onlymajid
واقعا حرکت مثبتی هستش اگه مجید خراطها رو ممنوع الکار کنند (sm128)نقل قول:
به بهانه نصب پرده هم بوده (sm30) آی دلم (sm30)(sm2)
اکبر آقا ببخشید یهو یادم اومد (sm30)
نیستم بنده خدا پُشت سرش غیبت کردیم (sm25) اگرم بود الان یه شکلک (sm70) میزاشت خلاص (sm120)
از خاک بی بخار تو دلتنگم
از دشت بی سوار تو دلگیرم
رو می کنم به غربت و می میرم
اما سراغی از تو نمی گیرم
هفتاد پشت زخمی من ، از تو
رم می کند چنان که بهار از من
اقرار می کنم که در آوردند
دستان پشت پرده دمار از من
عشق (sm19) دلم برات تنگ شده لاشی . خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگو با نانچیکو بزنی خراطها گوش نمیده (sm2)
نازنین بیاتی رو خیلی دوس تو ایرانیا به همرا طناز .. (sm134)
آخ دوس داشتم الان اینجا بودی یه ماچت میکردم .. (sm74)
عکس نازنین رو کی بود پاک کرد بگه بوفوکونمش .. (sm3)
بعد از 15 سال ..