یه زمانی عاشقش بودم میفهمی ؟؟ عاششششششششقققققققق (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه زمانی عاشقش بودم میفهمی ؟؟ عاششششششششقققققققق (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بازی که نباشه بازی نصف لذتشو برام از دست میده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان پی اس که بازی می کنم میزلرمش رو نیمکت (sm120)نقل قول:
از اون دستای نا محرم که دستاتو ازم دزدیده دلگیرم (sm118)
(sm74)
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب من :
تراشتگن
البا - فرمالن (ماسکرانو) - پیکه - الوز
راکیتیج - بوتسگتس ( ماسکرانو) - ژاوی
نیمار - مسی - سوارز
چی شد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه زن عموم شدنقل قول:
نبود یه سایت خوبه عربی
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]