(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) حتما فکرت خیلی خراب بوده رفیق (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا میخوام زود بخوابم دیشب و امروز اصلا نخوابیدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موشکلی نیست اسمشو دارم (sm128) تا وقتی که نامحدود بگیرم یه فیلم ازش رد نمیکنم (sm2)
خیلی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگردم کرج میرم استخر... آب همیشه کتک خورِ حال خرابی های من بوده
منم همین قصد رو داشتم اما عصر 3ساعت خوابیدم... با اینکه الان خوابم میاد ولی همین که ساعت 12 بشه مگه دیگه خوابت میبره (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماه میخوام برم دندون پزشکی اونوقت تو میگی چشم پزشک ن بابا دیگه اینجوریام که نیست هنوز فیلم رسول رو نگاه نکردم(sm2) اونوقت کی حال داره اینارو 10 ساعت سرچ بزنه رو دانلود ببینه (sm70)نقل قول:
اونم با این نت کوفتی که 1 به بعد اصلا صفحه لود نمیشه (sm3) (sm59)
میگم نامحدود بگیرم باید هاردم بگیرم دیگه دانلودام زیاد میشه(sm81)(sm2) نوید سرنماز برام دعا کن این شاتل بگیره ثواب داره (sm81)(sm50)
(sm50) هیچی بدتر از فکر خراب نیس (sm50)نقل قول:
لالا دارم (sm172)
چی میخوای بگیری هارد؟ بودجه ـت چقدرِ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]