(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
(sm50)
(sm74)
(sm59)خوشجیله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یه مودم خوب دو انته واسه ای دی اس ال میخوام سرعت و انتش واسم مهمه
چی پیشنهاد میدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ بزن بگو مودم توتولینک دو انتنه داری ؟
ام شهر: تبریز
نام مرکز خرید: فراز رایانه مدیریت: ساعت کاری: شماره تلفن: 04135247753 شماره فکس: آدرس: تبریز-خ امام جنب مسجد کبود مجتمع تجاری ابریشم ایمیل: وبلاگ:
صرفا جهت کیون سوزی خطر و میک زن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما ثابت میکنیم نه مثه بعضیا واسه هم پیام خصوصی کنیم .. :l
میریم آماده بشیم برا فردا یراحی که خودم حتما میخرم آپ میکنم .. (sm118)
(sm27)
رسول زنده ای
آهنگ می رسم هیدن واقعا عالیه (sm118)
ولی عجب باتریه این رنگی ها خیلی خوشگله و چیز خوبیه (sm128)
میخرم یکی دیگه ازش اگه هنوزم 16 بده
بلوار میرداماد چه آهنگیه شهرزاد (sm88) (sm50)
کجای این زمین خدایا جای موندنه (sm172)
این مارک من ندیدم چطوره تاییدش میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خوبه این مشخصاتش خیی خوبه همینو بگیرم
دوستان اندروید گوشیو چطور باید آپدیت کنم به آخرین نسخه؟؟
عصر فراموشیه خاطراته ... (sm50)
وای فای گوشیتو روشن کن برو تنظیمات همون قسمت آپدیت اونجا زده برسی برای نسخه جدید اونو بزن خود سرچ میکنه میاره براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستینگ - درباره تلفن
از اونجا هیچوقت نشده و نمیشه... (sm120)
مینویسه:
unable to download update
مدل گوشیت چیه ؟
خب پس بگرد یه جایی شو پیدا کن غیر فعاله الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد سينجولو ميحوام تبديل كنم به فنجول
galaxy s5نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندروید 4.4.2
برو که بریم ...
شی شده؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان درستش ميكنم
نقل قول:
G900HXXU1CPG5[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکارش کنم؟ (sm74) تا حالا اندروید آپ نکردم، بما نرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل دقیق گوشیت رو به من بگونقل قول:
ولی به نظرم ببری بدی بیرون برات آپ کنم بهتره اینجوری که سر درنمیاری فقط خودت رو اسیر میکنی
Galaxy S5نقل قول:
SM-G900F
4.4.2
G900FXXU1ANCE
نمیخوام گوشیمو بدم دست کسی (sm120)نقل قول:
وقتی آپدیت از طرف آپدیت سنتر واسه گوشی نمیاد باید رام بزنی که اونم دردسرهای خودش رو دارهنقل قول:
اینو بگیر نصب کن
آها... دیگه عیب نداره ریسک میکنم ببینم چی میشه (sm120)نقل قول:
با توجه به این برم حله؟؟؟:
بعد که آپدیت کردم میتونم دوباره متنای تو برنامه ی memo و کانتکت ها و... انتقال بدم به آپدیت جدید؟ یا کلا حذف میشن؟
بک آپ بگیر ازشوننقل قول: