ای جان (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای جان (sm173)
وقتی این بهادر شمس قهوه ای میشه من خیلی حال میکنم (sm79)
خار بی گلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی چی تو همین مایه ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودشم نمیدونه کِی میاد (sm120) من که گوش دادم کیون لق ملت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم به بهادر میگه برو بزن فردا نمیاد.. بعد بهادر میزنه.. تا هنوز ارسال نکرده محسن میرینه بهش(sm2)
گلش روی کاوره و خارهاش پشت کاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش دادن تو بخوره تو سرت.. هرچی بگی از گندکاریت کم نمیشه... مردک کذاب.. میای اخبار کذب راه میندازی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننه زاده میگه فردا همزمان با انتشار آلبوم تبلیغ از طریق بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر شروع میشه(sm2)