اقا هر کسی این فرمت جدید شبکه های اچ دی رو میگره نیگا کنه مال من لگ داره شماه هم ؟ تنها شبکه ای که داره درس درمون نشون میده سه هستش
لطفا چک کنین الان بگین
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا هر کسی این فرمت جدید شبکه های اچ دی رو میگره نیگا کنه مال من لگ داره شماه هم ؟ تنها شبکه ای که داره درس درمون نشون میده سه هستش
لطفا چک کنین الان بگین
وای پسر tenet رو دسیدم پشمام (sm50)
(sm2)(sm30) چی میزنن اینا تو کیهان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من همه رو دارم لگ داره تو الان مشکلی نمیبنی راحت روون پخش میشه ؟ همه رو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)جنیفر نشون داد هنوز کصی خانومه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی وی شی شیه همه رو hd کردن ..
کسشر زده hdrip هست بد نیس ببینیم یا میتونیم وایسیم باز ..
پفیوزا یکی تون بگه شبکه ها رو درس میگیره یا نه
شبکه سه ورزش تماشا مستند نمایش برا من HD شدن ولی کیفیت دو تاشون HD واقعی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]