(sm50)آخِی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)آخِی
آهان این عربا رو میگی(sm2)
ملخ که ماله اسیا شرقیه اینا سوسمار خورن
بی دین ها با کمک داور بردن؟ آقا ببخشین فحش آزاده من چندتا به این بی صاحبا بدم؟
(sm2)نگران نباش اگه تو نژادپرستی اونا هم هستن فحشات بی جواب نمیمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز شرو شد ملخ خور و این حرفا
اقا وقتی امامت عربه به حرمت امام و پیغمبرت دیگه فحش نده که
کی با کمک داور برد؟ یه کم منطقی باشید دیگه
لنگ با منطق سال ها فاصله داره (sm120)نیمه اولم اون پنالت بود تازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به همه دوستان
علی مادرید هستم در خدمت شما
به به استاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیغام روشن حبس در چشم کبود تو بود مسعود(sm50)
نمی دونم چی بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون از بازی رفت الآنم که میگن داوری!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ممر خودم چطوری داداش؟
کجاش پنالتی بود؟ گل اولم با خریت حاتمی خوردیم
بیخیال حذف شدیم دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی گلایه ای به داوری ندارم چون تو ایران داوره سره الهلال رو برید عوضش
(sm169)
یاد این شکلکه بخیر
آنقدر عکس تو را دید و کور شد (sm81)
تکل اومانا فقط یه کوچولو هم بر خورده باشه اون کاملا پنالته ، از زاویه خوبی نشون نداد ولی بازیکن اگه اومانا رو بر میداشت کسی نبود دلیلی نداشت خودشو بندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالت دومم بحثش در حد ما نیس که بگیم به دستش خورده باید پنالتی می گرفت یا نمی گرفت
بازی رفت اونا گلشون گرفته میشد اصن به اینجاها نمی کشید..همینجا تو تهران بالا بازی می کرد 2 3 تا میخورد
(sm120)وُ علیکم اسلام کوکانقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت نفسی میادو میره
خودت را جای من بگذار و بعدش خوب دقت کن
ببین یک دل نه صد دل عاشق خود می شوی یا نه؟!
درد بعد از ماچ خالی را چه میدانی که چیست
مَردَم و با این شرایط همچنان میبوسمت
با خیال بودنت میروم حمام و بعد
چشم خود میبندم و صابون زنان میبوسمت!
شک ندارم با همین منوال اگر ما سرکنیم
عاقبت با عینک ته استکان میبوسمت!
خوشحال ترین آدمای روی زمین کیسه هست
(sm70)
معمولیه تمام شرایطش فقط یه مورده نمیدونم می پسندی یا نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پسندیدی بگو شماره حساب بدم پولشو بدی بردارم برم شوهرتو بدم (sm120)
همه اینایی که الان تو پوست خودشون نمیگنجن همونایین که بعد دربی منتظر بودن بحث عوض شه بیان تو بحث ، اخر هم با تراکتور بحث رو عوض کردن(sm2)
یه جوری میگه اخی انگار نه انگار به همین تیم رفت و برگشت باختن (sm70)
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپیده تحویل نمی گیری
میره تو لیست لانا ، سانسا ، جکیه (sm59)
(sm27)
حسن
پرسپولیس اونجایی بازی رو باخت که فکر کرد همه تیمای ابی پوش مثل استقلال سوراخن و میشه رفت و برگشت بردتشون !
ولی واقعیت اینه که هیچ سوراخی مثل ابیه تهران نمیشه !(sm2)
الی پاشو بالاسر تاپیک باش من برم بخوابم (sm27)
الکی مثلا من تا حالا بالاسر تاپیک کشیک میدادم (sm59)
(sm70)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اگه قراره شوهر معمولی کنم که ور دل مامان بابام میمونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم یراحی رفت برا بعد رمضان
آلبوم «وایسا تند نرو» با صدای «امید جهان» در بازار منتشر خواهد شد (sm2)
(sm169)