کدوم ناصر اسم آهنگش چیه ؟ عبدالهی رو میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم ناصر اسم آهنگش چیه ؟ عبدالهی رو میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چند روزیِ اس میدیم پاپ آپ نمیاد که هزینه ی اخرین پیام کوتاه...؟
خوبید نونهالان (sm128)
من سیلیکون ای 80 دارم داره پر میشه میخوام یه 2ترا شم بگیرم حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل که مزخرفِ
اسم آهنگش چیه تو کدوم آلبوم ببینم دارم من فول آلبومشو دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید که بخشبدن دنیا را به ما امشب /(sm172)
آلبوم عشق است / آهنگ شماره 12 / ماهِ مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید فول آلبوم ـشُ دانلود کنم اسم و رسم درست حسابی داشته باشن... ترک1... ترک2 (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرســــــــــی (sm19)(sm50)
پس چی خوبه ؟ همه میگن فعلا از همه بهترهنقل قول:
نقل قول:
من از میمون بیزارم. تو نمیدونی مگه؟ (sm98)
نقل قول:
نالاحت میشن اخه (sm98)