این بد افزار میخواد از نعمت هم صحبتی با من محروم بشی ولی تو ضایعش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این بد افزار میخواد از نعمت هم صحبتی با من محروم بشی ولی تو ضایعش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm27)
(sm2)(sm2)(sm2)
شرت کم
برو بکپ.فقط میخواستی فضای دوستانه اینجارو خراب کنی(sm59)
(sm120)
تو هم میخوای بخوابی؟ دیروقتهنقل قول:
از اون طرفم خیلی میخندی میترسم دل درد بگیری(sm2)
ن من جای میلاد میخوام شیفت وایسم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداقوتنقل قول:
ولی مواظب باش اینجا شبا لولو داره(sm59)
پس تو جاش وایسا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بخیر(sm59)(sm27)
نه دیگه قرار شد خودت وایسی من زودتر رفتم(sm2)نقل قول:
شبت خوش و پرستاره.خواب بدافزار ببینی(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
محسن چاوشي در سلامت كامل است و خبر به كُما رفتن وي صحت ندارد. دليل حضور كمرنگ اين روزهاي محسن چاوشي در فضاي مجازي چيزي جز مشغله كاري نيست.
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نیومد در کل معمولی .. (sm3)
تو که میرفتی هم خوبه ..
کار کوشانه .. :l
نمیدونم چرا احساس میکنم یه شیزایی تو خودش داره آلبوم .. (sm173)
دوباره که گوش میدم ..
(sm120)نقل قول:
تو هم مثه من دَ دَ یی هستی(sm120) چند ماه اول اینطوریه بعدش همش کتک میخوری (sm2)
خرج زندگی حسابی حالتو میگیره حالا هر چقدم پول داشته باشی البته تو بچه مایه داری حسابت جداس
آلبوم منصور " رادیکال " در همین حوالی ...
استاد فرشباف و مثلاً آییی تیم شادمهر ، همه کاره ی آهنگ جدید (sm3)
الان باز پیداشون میشه (sm2)
آلبوم خوبیه (sm50)
فضای سیاه و غمگینی داره (sm172)(sm50)
کامی و هومی (sm120) دلشون برای شهبال تنگ شده بوده یا شایدم تنظیم کننده (sm120)
ثانیه 26 تا 28 و 2:51 تا 2:53 = آهنگ مای سانگ پاپ فادر
(sm50)چه قشنگ بود سینجول
استارت
ترک یک زیبا بود
رضا رویگری همی روزا تموم میکنه یه دختر جوون دیگه بیوه میشه
تا کی این دخترای مغز خر خورده مملکت بفهمن با پیر جماعت ازدواج نکنن بخاطر پول و شهرت
ترک سه معمولی
البومش معمولیه این سعید زمانی رو از اول قبول نداشتم
ترانه های روزبه دیگه خیلی داره تکراری میشه
داستانشو میدونی چی بوده ؟ (sm25) من از نزدیکانش به گوش خودم شنیدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مواظب نوچه های فرشباف باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من آلبومش خیلی خوب بود
منم نوچه ی فرشبافم؟؟
من منظورم آلبوم نبود چون اصلاً گوش ندادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی آلبوم شادمهر
خب اونم جزیی از آلبومه دیگه (sm120)
تو این آشفته بازار موسیقی دستم تو ش.ورته یاره و هوا عاولیه (sm2) همچین آلبومی واقعا غنیمته نباید از دست داد (sm50)
تا ترک 5 ... هیچ ، هیچ ، هیچ ...
ّبی سرزمین خوبه ، راضیم ازش ...
مغلوب هم زیباست ...
دوباره گوش بدین جالبه البته به نظر کاورم داره ..