عمو زنجیر باف؛ زنجیرتو بنازم
چشم من و انجیرتو بنازم…
نمایش نسخه قابل چاپ
عمو زنجیر باف؛ زنجیرتو بنازم
چشم من و انجیرتو بنازم…
اره نمیشه گوش داد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم خوبه 5 دور گوش دادم پشیمونم شدم گذاشتم کنار
(sm77)(sm77)
جووون؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول اون یارو .. چطوری عزیز دل؟(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت ممنونم زنده ایم هنوز ... (sm19)
کم پیدایی حسین جان؟ تو خوبی سلامتی ؟ (sm176)
(sm120)شعرش خوب نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی از اول با شعرای صفا و ارجینی اومد بالا
(sm50)حالا جو گرفتتش کتاب شعر چاپ میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من کل اهنگ شاهکاره مشکلی نمیبینم تو ترانه اش (sm88)
کلا ترانه برام اولویت اول نیست و معمولا به اسم ترانه سراها با این که نگاه میکنم ببینم از کیه ولی اهمیتی نمیدم
(sm59) موسیقی کلا به چوخ رفت تو مملکت
(sm128)خب پس به این پسره اشکان عرب امیدی هستنقل قول:
مخلصم(sm127) میام سر میزنم معمولا ولی خب بحث و صحبتی نیست منم میشینم ی گوشه(sm120)نقل قول:
خوبم شکر... تو چه خبر؟ اوضاع ردیفه؟