من یه برنامه ی میخام اندروید هم بتونه تستش کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه برنامه ی میخام اندروید هم بتونه تستش کنه
(sm77) آیتونز کی میگه از 320 ضعیف تره ؟ اتفاقا قوی ترم هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان، دمت گرم داداش(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Km player واسه پخش flac خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلک تقریبا کیفیت اصلی سی دی هست
دوست عزیز اشتباه راهنمایی کردی ای تونز خیلی بهتر از 320 هستشنقل قول:
فرمت ها به ترتیب کیفیت
1.Wav
2.Flac
3.iTunes
320.4
128.5
سلام فربد البوم پاپ کرن wav بهتره یا فلک یا اصلا متوجه نشدی تفاوت شونونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هردو رو داری تونستی مقایسه کنی
در جایی که امیر هست من نباید حرف از کیفیت بزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا جایی که میدونستم آی تونز با حفظ کیفیت 320 حجم رو کمتر میکنه بنابراین کیفیتش یا برابر یا یه خورده پایین تر هست ولی دلیل استقبال از آی تونز اینه که کاور و تگ و ایناش همه استاندارده
آره خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه بهتره با برنامه Spek
خودت مقایسه کنی خیلی بهتر از 320 هستش