اسموووووون (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اسموووووون (sm50)
خوب بود ارزش چند بار شنیدن رو داره ...
خب خب خب
شال گردن قبلا اومده بود ؟
قدیمی ترین فن یراحی وارد میشود
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بیپ زدی؟
یه تیکشو تو کنسرت خونده بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگی قبل البوم داد بیرون برا یه فیلمی بود اون تو البومه ؟
نفس
(sm2) دور تند گوش کرده
شال گردن (sm50)
عامو تکلیفه ریپو مشخص کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیم به زنان سرزمینم (sm2)
خب اگه بیپه من دانلود نمیکنم(sm59)
فنجول تو مگه نمیگفتی من میخرم
با منی ؟
فنجول بر وزن سینجول(sm2)
ایینه قدی (sm1)
انسان سالاد بود... (sm50)
من تو اون پ خ چی بهت گفتم؟ باز ازین حرفارو میزنی یه سری ادم زر مفت میزنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث ترافیک نیست نمیخوام کیفیت تخمی گوش بدم
همون مثله مجسمه بیپش با سی دی که خودم ریپ زدم زمین تا اسمون فرق داشت
این اخرین خیارمههههه
(sm2)نقل قول:
عمام اشترم (RE)(sm2)
عر عر و قار قار... (sm50)
همون رادیکان(sm2)
باشه تو خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر مغازه بود... (sm172)
چندتا رادیکاله مگه
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیپ البومارم تو تلگرام بزننقل قول:
اشترم یه انتی ویروس نصب کن اینجا
این بدافزار کذاب دیگه خیلی خیره سر شد(sm2)
انتی ویروسش قوی باشه زارت دیلیتش کنه حتی نفرستتش تو قرنطینه(sm2)
ملت ما نفهمم نمی فهمن لینک چیهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
تو گوگل بگردی اسکریپت vip کرک شده زیاد هست مثل این
اسماشون یادم نمیاد
فرار کن... فرار کن فرار کن... میمیری... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه.من زیاد دیدم
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی میده البوم شاهین با اسپیکر صدا بلند (sm81)