شانس آورد گاگولشو سانسور کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس آورد گاگولشو سانسور کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما نصف شبی میزنیم که قشنگ جذب شه تو خواب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدفه بگو احمقی دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقایقیِ که وجود داره، دلم بدجوری می گیره وقتی می بینم هنوز خیلیا این حقایق و باور ندارن
مخصوصا کسایی که دوسشون دارم مثل پدرم(sm172)
دنیا دیگه نمی تونه ادامه بده!کاش خدا دست به کار شه
(sm173)این الان واقن خودشه
ممر میخواد نرینه ها ولی خستس ، میفهمی ؟ خسته (sm2)
خیلی با دختر بودن حال نمیکنم(sm59)..اینم خوبه که خنده عشقمه دیگه(sm19)داشتم برنج دم میکردم دیر جوابتو دادم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم اسکولت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممل آمریکایی ، ممر ایالیایی(sm2)
معلوم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایالیایی کجاست دقیقا ؟ (sm2)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر ایالیا کجاست (sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من فک کنم یه سری حروف تو کیبورد ممر نیس
چقد زر زدید توی 10 دقیقه... امیر چه میکشه (sm25)
اوا نگو جامعه شناس به این بزرگینقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم جنسیتم خوب نیست من واسه این جنسیت نیستم..نخند پسر جان دهه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
کتاب روانشناسی هم دوست میدارم ، بهترینشون چیه ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
ملت شب جمعه ای زدن بالا (sm2)
وقتی تصمیم می گیری موهات و کوتاه کنی و کسی نیست بهت بگه اگه موهات و حتی یه سانت کوتاه کردی با من حرف نزن....
موهاتونو کوتاه نکنین!
از ته بتراشین چون به دردتون نمی خورن..
بیچاره اونایی که آنلاینن شب جمعه ای :|
البت من و عشقمم جزءی از شماییم :|
باید بپرسم بهت بگم تخصصم نیستنقل قول:
این چه حرفیه , اون که احمقه منم من اول از همه از خودم شاکیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم یه روزایی یه چیزایی رُ خیلی سفت و سخت باور داشتیم....به دست خودمون نرسیدیم اینجا که میبینی (sm50)
ولی خب اینجا دیگه برگشتی نیست...نه راه پس نه راه پیش که میگن همینه...ترجیح میدم زودتر تموم شه فقط
احمدم (sm19) چطوری یا بهتری؟
جامعه شناسی میخونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله (sm59)نقل قول:
خاک پاتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چای داغ میخوریم که سوز باخت بپره (sm50)
(sm2) کی گفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهومنقل قول:
بشکنه دست اونی که شما رو رسوند به بیراهه،همیشه یِ راهِ برگشتی هست چون خدا همه جا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت مردنِ؟جسمت میره زیر خاک روحت چی؟........
به سلامتی ، به نظر شما امیدی به این جامعه حال حاضر ایران هست ؟(sm59)نقل قول:
توبه نکردید دیگه اون از یووه اون از رمشون اینم از ناپولی باز فردا میرید میبندید رو فیورنتینا (sm25)نقل قول:
دو تا از فرائنده ی دختر (sm70)نقل قول:
خدا داره با ابی چای مینوشه فعلا وقت واسه ما ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی من کارشناسیم داره تموم میشه معلوم نیست برم ارشد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm10)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش فیورنتینا میزدم ، 4 تا زد (sm25)نقل قول:
زیاد از جهان سوم توقع نداشته باش (sm59)نقل قول: