(sm70)توابع متنو خوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)توابع متنو خوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی دیگه متن طولانی نذاریا (sm2)
امین حالا چی میگی(sm30)
(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما به ما رفتیم (sm27)
اصن نمیدونم دیگه باید چیکار کنم......
ریدم به خودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم گم شدم تو فروم(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Akbar.abol(sm2)
(sm2)نقل قول:
من خودم زیاد دلم خوش نیست که به این چیزانقل قول:
دلم به کار آزادی که الان میتونم انجام بدم خوشه
این چیزارو هم میخونم بلکه یه زره سوادی داشته با شم(sm50)
لاشی مگه داری کد می نویسی یه ; هم می ذاشتی (sm2)نقل قول: