شما ورژن جدید مکارم نیستی عایا همش میگی اشتباهه =))نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما ورژن جدید مکارم نیستی عایا همش میگی اشتباهه =))نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب یکی بود که عکس تنش با تاپ زرد بود ... دیگه پیگیر نشدم که دامن مشکی داره یا نه ولی فکر کنم ردشو زدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصرونه ساعت 3-4 (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرعش دلمو شکست رو اصل نمیتونم تمرکز بکنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله دیگه شغل دولتیا حال نکنن کی بکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرفه های کم درد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بای مینا جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر ساعت ها کنار کسی بودین و دلتون اینترنت نخواست، باهاش ازدواج کنین !
نه عزیزم ورزشکار هستم به سلامت بدن اهمیت میدم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم باشه همچین کسی !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع این یکی دیگه بود ، حالا ازش میپرسم پیمان میشناسه یا نعنقل قول:
نقل قول:
من ساعت 3 تازه ناهار میخورم ، یکی زنگ بزنه زلال احکام بپرسه میتونم همون موقع عصرونه رو هم بخورم یا نه ، خیلی برام مهمه
ماندانا: وای بهروز من یه حسی دارم
بهروز: چه حسی؟ نکنه مریض شدی؟
ماندانا: نه حس اولین صبح زندگیه مشترکمونو میگم.
بهروز : دردم داره؟
دیالوگ مشکوکی بود(sm27)