چیکار میخوای بکنی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیکار میخوای بکنی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم کدوم آلبوم موزنو میگه زنش .. (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایز 960 *200 در بیار اون خط وسطشم بتونی محوتر کنی بیتره مهر امیر بی گزندم به رنگ قهوه ای یا زرشکی بکوب یجاش
پرچم سفیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم اون نوشته ها هم باس باشه
این سایته ممه پلاستیکی میفروشه (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صوتیشه کیفیتش پایینه ترافیک ندارم 200 مگ باد بدم ..
برو بده عمت
چیونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
200 مگه دیوث .. (sm74)
(sm2)خو من چیکار کنم گفتم قشر جوان شاید لازمش بشه
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارمین دمت گرم بی نقص دفه اول(sm111)
اشترم بیا هر وخ صلاح دونستی بزن ، لینک تاپیکو بنداز روش
خواهش , فدات (sm10)نقل قول:
اشترم چرا سایز امضا کوچیک شد
امیر به نظرم اینو هم یه سر و سامونی بهش بده (sm176)
(sm176)
(sm2)دهنتنقل قول:
خو چیکار کنم سوال میپرسن جواب باید بدم (sm25)
امیر وقت کردی یه چهار پنج صفحه آخر کامینگ سون رو پاک کن همش اسپم شده (sm176) الان باز سینجول میگه تاپیک کامینگ سون رو صاحب شدی (sm2)
لینک دانلود همه فصل های مینی سریال شرلوک رو میدین؟ (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه ویژه کریسمس هست از فصل چهارمشه یا جداس؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm74)
گفتم زوج دورانت وستبروک خیلی خطرناک شدن (sm178) مهارشون غیر ممکنه (sm81)
اسی کوین گارنت الان هنوزم هم بازی میکنه ؟
نمیدونم من آمار این سریالو ندارم ندیدم ..
(sm155)
ممنونم (sm10)نقل قول:
سیگار من کجاست ... (sm50)
فک کنم خداحافظی کرد پارسال مینسوتا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بهترین پُست 3 تاریخ بدون شک بعد از اسکاتی پیپ
خیلی خشن و محکم بازی میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بسکتبال فقط کوین گارنت و شکیل اونیل رو یادمه اونم بچه بودم شبکه سه جمعه های اول صبح پخش میکرد
(sm50)
(sm74) نوستالژینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سرچ زدم هنوزم هست (sm77) البته ذخیرهنقل قول:
اره بسکتبال نوین صبح جمعه ساعت 7 (sm74) استاد ابوالحسنی ( البته اون زمان هنوز کسخل نشده بود ) و بنکداران (sm81) چه حالی میداد (sm172) ینی سگ رو میزدی صبح جمعه بیدار نمیشد ولی ما به عشق بسکت تا کجاها رفتیم (sm74)
فلان تو نوستالژی های تخیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی های میامی رو نشون میده دوان وید اون موقع بچه ای بود واسه خودش الان دیگه بزرگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چمدان دست تو و ترس به چشمان من است
این غم انگیزترین حالت غمگین شدن است
قبل رفتن دو سه خط فحش بده،داد بکش
هی تکانم بده،نفرین کن و فریاد بکش ... (sm50)
پیر شده دیگه فک کنم 34 سالشه ضعیف شده . با جیمز دو تا جام بردننقل قول:
از بس بدی دیدم به خود گفتم
باید کمی بد را بلد باشم
من شیر پاک از مادرم خوردم
دنیا مجابم کرد بد باشم ... (sm50)