یارا یارا گاهی دل ما را به چراغ نگاهی روشن کن چشم تار دل را چو مسیحا به دمیدن آهی روشن کن بی تو برگی زردم به هوای تو میگردم که مگر بیفتم در پایت ای....(sm81)
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یارا یارا گاهی دل ما را به چراغ نگاهی روشن کن چشم تار دل را چو مسیحا به دمیدن آهی روشن کن بی تو برگی زردم به هوای تو میگردم که مگر بیفتم در پایت ای....(sm81)
(sm50)
برو عشقم به سلامت
پیش میاد بازم دوباره
به کسی دل کنه عادت (sm81)
كدوم گوري هستي به دادم برس، توو آغوش كي بال و پر ميزني
به چشماي كي زل زدي بي شرف، بزن زندگي مو تبر ميزني
(sm25)
نرونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو
تو هم مثه من نمیتونی دووم بیاری نرو
تو هم طاعون غم میگیری ای من نرو
آه نرو
همه دلشون گرفته (sm50)
پادشاه اسپانيا استعفا داد (sm50)
به دادم برس عمق اين نيمه شب قدِ اتفاق تو كوتاه نيست
به دادم برس از جنون تا زمين دو تا پنجره بيشتر راه نيست
(sm50)
نه باو این نیست که اصن صداش شبیهش نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیا گل مساوی رو نمیزنه که
میخوام چرخ زورخانه ای بزنم وسط اتاق
نات ***** شکن واسه دیدنش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزيك ويدئوش توي يه جاي بيابونيه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ پر بسته كه كشتن نداره
وقتي كشتي ديگه گفتن نداره
(sm74)
آره دقیقانقل قول:
خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وايسا لينكش رو پيدا كنم به غير از يوتيوب
مرسی (sm74)(sm127) خیلی لطف کردی خیلی خیلی خیلی خیلی (sm127)نقل قول:
قربانت اسم آهنگش اينه.نقل قول:
Amir Danaei - Forbidden Zone
http://musicmicrob2.mihanblog.com/post/402
فصل مردن واسه من كي ميرسه
وقت پرواز من از اين قفسه
از من دربه در اينجا چي ميخواي
بگيري اگر كه مقصد نفسه
(sm81)
ببخشید ولی اینم نیست این بی کلامه (sm74)نقل قول:
اون داخلش میخوند (sm74)
(sm120)وايسا بيشتر بگردمنقل قول:
این دوتا رو درگیرینا(sm70)
چه رنجي از محبت ها كشيديم
برهنه پا به تيغستان دويديم
نگاه آشنا در اين همه چشم
نديديمو نديديمو نديديم
سبكباران ساحل ها نديدند
به دوش خستگان باري ست دنيا
مرا در موج حسرت ها رها كرد
عجب يار وفاداريست دنيا
(sm81)
حال و هوای روز ضبط غلط کردم غلط (sm50)
یه حسه خریت بهم میگه همینه که دادی ولی نمیدونم چرا اون یکی حسم میگه اون داخلش میخوند (sm70)نقل قول:
(sm50)
پس از درخشش استاد دی جی حسین فسنقری
اینبار دی جی کٌت گشاد رقیب خارجی ایشان وارد عرصه شد!
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا میپاچید درسته یا میپاشید ؟ (sm70)
می افشاند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی جدی میگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در محاوره یا نگارش ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نگارش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم بازی رو ببینم بین دو نیمه میام می گم (sm2)نقل قول:
فیسبوک و بدون ***** باز کردم الان (sm77)نقل قول:
میخوای امر کنی میگی بپاچ یا بپاش؟؟؟(sm70)نقل قول:
خیلی دیوثی (sm2)نقل قول:
کلی فشار اوردم یه شعر بگم گیر این کلمه هستم چجوری مینویسنش(sm2)
تازه بعدشم باید سراغ ممر برم رخصت بگیرم(sm2)
روحانی مچکریم (sm79)نقل قول:
من در هر وضعیت یه چیزی میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای نگارش ادبی چجوری میشه(sm2)؟
درستش میپاشم اما تو شعر و ترانه میپاچم هم دیدم مثل محمد صالح اعلا که فکر کنم میگه "میپاچم ستاره ها رو زیر پات "(sm55)نقل قول:
منم تو نگارش ادبی با پ دیدم ولی هر کی یه چیزی میگه (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
(sm2)بنزما لقمه رو جوید و متوئیدی قورتش داد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)