دیدی که میگی !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدی که میگی !?؟!
دوستان ! ... داشتیم در مورد آینه ی قدی حرف میزدیم (sm2)
فکر چه چیزایی می کنی شماها
یه موی پشتشم گیرتون نمیاد (sm59)
الان خیار قدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موی پشت !?؟!
کوجاش میشه دقیقا !?؟!
دهنتو گاهیدم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابا نکنه فکر کردی منم جقیم میشینم پا پـــورن فقط
کوشان فک کونم اینبار نریده آب هس ولی کم است ..
کوشان فقط میکس و مستر زده کند ذهننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پا پـــورن با پاپ کورن !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیییی میگم از کوشان بعیده .. :l
با کی نشستم دارم حرف میزنم.گمشو(sm2)
اسم این دختره که عکسشو گذاشتین چی بود ؟
خیلی بیشعورن همشونو بن کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ..
خیار سالادی سیخ کرد رو یارو(sm2)
خب مثل اینکه نیمه ی دوم آلبوم یه خبرایی هست (sm132)
بلی بلی خوب است ..
نزنید نزنید عکس بدون آرایشش رو یافتم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برو باش صفا کن ..
گونی می کشیم
این همچین بی ارایشم نیست ولی همینشم والا میرزه به کلی دختر ارایش کرده.بازم دیدم که میگم(sm59)نقل قول:
(sm2) داری روی صورت مسئله خط میکشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید من براتون مبحث باز میکنم.
یه دختر خوشگل داریم که خودش خوشگله.ارایش میکنه هم خوشگلتر میشه هم جذاب میشه
یه دختر زشت داریم که ارایش میکنه 6 کیلو.این جذاب و به قول خودمون کردنی میشه ولی خوشگل نمیشه خودشم پاره کنه
این الان خوشگله
یه بوس خیلی گنده برا تنها بازیگر مورد پسند شدید من .. (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اینو به من مجانی بدن نمیخوام چه برسه به قول الی دهنی هم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ما روی اصل معماله هم عایق محافظ می کشیمنقل قول:
اگه دهنی بده باس کل ایرانو دهنی دونست ..
ازبس نشستی پا پـــورن رد دادینقل قول:
عامو اینجا ایرانه بضاعت همینه.مگه امریکاست که همه از دم خفنن(sm2)
(sm2)اونا لااقل رسمی نشدننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این از کنار بچه ی پروین رد بشه میگه زنتو قبلا هرشب میکردم (sm2)
اتفاقا من از دهنی بیشتر خوشم میاد (sm2)
این لامصب خوشگله (sm81) حدیث جون عزیزم (sm19)
از این خشگلا زیاده بابا
اخلاق مهمه
همه شدن تیغ زدن
دوستان برید یه دست بزنید و برگردین.
جق لازم شدین(sm2)
جی اس مغازه یه حرف درست زد
این اخرین خیارمه (sm2)
من یه دختری میشناسم عکس اینو ببینی میگی وای چقدر این ناز و خوشگله و مهربونه.واقعا هم قیافش بانمکه
ولی این اینقدر کس خل و کله خر و بددهنه منو میذاره تو جیبش دیگه خودتون بفهمید چیه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کی گفت پشم نذار بحثو باز کنم چرا شما اینقد کند ذهنین
بذار شعرو تکمیل کنیم
این آخرین خیارمهه
دلگیرم از کارد همه
(sm2)