خب دیگه ماهیت سوالامون رو باید عوض کنیم
از تاریخ کوچ میکنیم به سمت اینکه کی لینک میاد رو سایت؟ (sm176)
ارجینالشم که ان شاء الله رکورد بزنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دیگه ماهیت سوالامون رو باید عوض کنیم
از تاریخ کوچ میکنیم به سمت اینکه کی لینک میاد رو سایت؟ (sm176)
ارجینالشم که ان شاء الله رکورد بزنیم
خیلی نامردی (sm2)سر البوم منصور جبران میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه تیر اسرائیله با این تفاوت که ممه تیر سی سالشه ولی اسرائیل 60 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) بسه دیگه
من که گفتم چهارشنبه از خدامه نیاد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینو بزن یه هفته بن کن (sm2)نقل قول:
ممه تیر عزیز منه در مردش درست حرف بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر قرار بود به حرف امسال تو ک.و.ن.ی گوش کنه که تا حالا همه بن شده بودن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون الان در به در دنبال آلبومه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 تا کار داره همه تنظیم ها از فرد مبرزا کچل (sm2)
نخیر فقط تورو بن کنه من خر کیف میشم (sm2) باو یعنی چی ؟ (sm2) خجالت نمیکشی حوس شمردن گلهای قالی رو میکنی ؟ وحشیانه دوست داری ؟ (sm2)بی ظرفیت (sm2)نقل قول:
حالا میدونم تو چرا زن نگرفتی تا حالا فک کنم چند بار رفتی خواستگاری وقتی که با دختر تنها با هم صحبت کردین ن تنها که به تفاهم نرسیدین بلکه با لگدم پرتت کرده بیرون (sm2)(sm30)
دیوث تو موقعی که بن بودی ، همین هادی سسخل دائما به امیر میگفت از بن درش بیار، سسمغز هست ولی قدرشو بدون (sm2)نقل قول: