نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگفتم؟(sm74)
با سرعت اومد پرتم کرد دمِ جدول (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگفتم؟(sm74)
با سرعت اومد پرتم کرد دمِ جدول (sm172)
میگفتی تصادف کردی بیایم عیادتت جلو رومون بشینی پای لپتاپت به ما توجه نکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138) سالمی؟ چیزیت نشد؟ طرف فرار کرد؟ (sm138)
(sm50)
ای ماجرای شعر و شب های جنون من... (sm50)
کسی که نیست ولی بازم شبتون خوش... (sm27)
نقل قول:
(sm2)
کمی تا قسمتی اره فرار کرد
نقل قول:
سیگار نکش :/
نقل قول:
شبت خوش نوید خوب بخوابی
یادش بخیر چند ماه پیش منم با یه تاکسی تصادف کردم اومدم رد بشم از خیابون همچین زد بهم پاچیده شدم رو آسفالتا (sm2)
(sm81)
چی شده عزیز دل انگیز ؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]