باز کن من برای همه چیش جواب دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز کن من برای همه چیش جواب دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب یه معصومیت خاصی داره (sm74) کی دلش میاد اینو بکنه ؟ (sm74)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاکش تا همه ابشونو نریزن رو مانیتور ول کن نیست(sm2)
الی بحثو موشکفانه ببر جولو ..
(sm2) سلامتی همه جقی ها
گلناری ها
چشم ضعیفا
ارواح عمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از این بپرس بت میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تا وقتی حدیث عزیزم هست اینا باید برن بوق بزنن (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شباهتو
در ترک اینه قدی یه ملودی شنیدم که تو مبهم بلک کتزم بود.
موزیک نرم افزاری همین میشه دیگه(sm59)
این خاله است قضیش فرق داره (sm2)نقل قول:
(sm2)همه یه روزی خاله میشن
دقیقه2:15
ملودی اوله مبهمو داره
(sm2)فقط در همی حد بگم فرانک در مورد فیونا گفت دیگه کسی اینو نمیخواد چون ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره ها ارام سجادی رو ببینید غش می کنید از خشگلی
دلم بعد از تو با هرچی که ترکش داشت جنگیده ... (sm19)
مغازه عکس بذار
فقط خوشگلی مهم نیست.
طرف باید پکیجش کامل باشه.قیافه شخصیت صدا
به نظره خودم ازاده صمدی یه پکیج کامله واقعا.و یکی دو نفر دیگه که الان حضور ذهن ندارم(sm59)
آزاده صمدی هم دهنیه دیگه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)قیافش تخمی دماغ عملی ریده شده کوتاه شده صدا خفه میشه پکیج کامل ؟ ریدم به سلیقت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ali Zand Vakili - Golnar (sm50)(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد لنگ دهنی نباش همه از اکبندی درمیان تو نوجوونی(sm2)
الی خودش باکره س به خاطر همین میگه .. :l
قیافش خاصه به قول معروف.کلیشه نیست شاید هرکسی خوشش نیاد ولی اگه به صدا به اون جذابی میگی خفه من صحبتی ندارم(sm209)نقل قول:
چیزی به جز تو نقطه ضعفم نیست ..
دریات اندازه ی ظرفم نیست ..
(sm50)
عالی عالی ..
(sm2)چیو میگم سینجول سینی (برگرفته از جانی سینی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الان یه قیافه کلیشه و همه پسندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) تو که میرفتی ..
دستتو دو ر خیارم بنداز
یه عکس دیگه از این خورشید تابناک میزارم و تمام (sm50)
چشاش ریزه به درد نمیخوره
نقل قول:
(sm2)
الان اون عکس گذاشتی من ندیدم سریالو ..
شیم لسنقل قول:
میدونم سریال شیه ندیدم ..
(sm81)
مگه مسابقه زیباییه که از هرکی یه ایرادی میگیرید
بابا موقعی که طرفو لخت ببینید به هیچی فکر نمیکنید فقط میخواین برید رو کار.میدونم که میگم(sm59)