ممد معتمدی میخواست سلطان کنسرت رو معرفی کنه تا معرفی نکنه آروم نگیگیگیره و حالا کلیپ گدا سیمایی ساخته تو زورخونه فریاااد میزنه رای بدین ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد معتمدی میخواست سلطان کنسرت رو معرفی کنه تا معرفی نکنه آروم نگیگیگیره و حالا کلیپ گدا سیمایی ساخته تو زورخونه فریاااد میزنه رای بدین ...
سر رو پای مادرم
در رو زدم محکم
یهو نگاش کردم
چیزی نیست آروم باش ... (sm172)
باورش می کردم با اینکه هر بار محکم تر از قبل می کوبیدن به در
باورش می کردم ، دستهای گرمش زخم هامو بستن ... (sm172)
توی آخرین جنگ خورشید و سرخی
طلای لبخندم شد غروب رنج
مادرم که غیب شد درب رو شکستن ...(sm172)
داد زدم دستای ما آلوده به قتلن
سوزش سرنگ حس کردم تو دستم ... (sm172)
من افسرده نیستم ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بقیه دوستان ... (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمد بهار جانها ای شاخ تر برقصا (sm2)
(sm120)
به همین راحتی اقامت میدن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]