همیشه بین عقل و عشق یکی همدست ادم نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه بین عقل و عشق یکی همدست ادم نیست
این دفعه دیگه راستی راستی بوی طوفان میاد از همون دموی موزیک خالیش یه جورایی معلوم بود با این دموی دومی اطمینانم بیشتر شد (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم از لحاظ اتمسفر و فضای کار به قدری غمگینه که یه چیزی شبیه به عادت باشه
برای شادمهر کاری نداره وقتی تو چند روز البوم مهستی و تو 2 ساعت برای یه خواننده معروف که اسمش یادم نیست اهنگسازی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Antiiik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم که براش چیزی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم بالاتر از عادت میشه پیمان جان
باید منو به تلخی نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی
توضیح خودشون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Antiiik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)
چرا ناراحتینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا از اهنگ این مدلی زیاد خوشم میاد
عقل وعشق کلا دوسش دارم (sm127)
کار خودشه حتما عالیه منتها کی پخش بشه(sm25)(sm25)نقل قول:
بالاتر پایین ترش مهم نیست امیدوارم فقط نمود اثری از شادمهر واقعی باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm10)(sm176)(sm127)نقل قول: