دخترای تو کلاس یونی ما از اینا خوشجیلترن بابا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دخترای تو کلاس یونی ما از اینا خوشجیلترن بابا ..
(sm2)والا بخدا از اینا تو خیابونم هس
دانشگاه سوره کجاست؟؟ کسی آدرسش رو داره؟؟(sm81)
ریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تنها راست نشد بلکه خوابید(sm2)
چیزی که گیر هممون میاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا صدف کردن داره تیپ قیافه کیون ممه همه چی تمومه لامصب خود خدا هم نعوذ بالله میخواس شخصا وارد کار بشه اینجوری در نمی اورد (sm50)
لازمه ادامه بدم !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشق اینجور قیافه هام ! ساده و شیک (sm127)(sm19)
ما اینجا با موری انالیزش کردیم اتفاقا اینارو نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریناز ایزد یارم خوبه اونم خاصه قیافش
صدف که قیافه نداره هیکل داره فقط صدا و حرف زدن و اخلاقیاتشم که مفت نمی ارزه ..
چرا ما اینقدر درگیر کیون و ممه ایم ؟ (sm2)
کیون ممر فقط باقیو ول کن ..
حرف زدن که 2 زار بلد نیست.تو برنامه سینا 2 کلوم نمیتونست حرف بزنه
من جا سینا بودم هموجا یه دس میفوکیدمش ولش میکردم ..
بی سرزمین .. (sm74)
اووووووووووف طناز که حرف نداره
کی گف یراحی بده به قول ممر نیمه دوم 4 تا زده ..
(sm2) نه تنها دهنیه بلکه سنشم زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی تو کار سن بالا (sm2)
مقلبوم خیلی خوبه
سبک خفن یراحی (sm50)
دیوث مگه قراره بریم بگیریم.چیکار سن و سال و دهنی داری.پکیج رو ببین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Noisia - Devil May Cry (Original Game Soundtrack) - Mundus Theme
You Don't Fuck With A GOD (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)( sm118)
(sm2)از نظر من رد صلاحیت شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
BK(sm2)نقل قول:
عن همایون البومشو مثله اینکه داغ داغ رو ایتیونز گذاشته بوده یراحی چیش کمه مگه
البته مجسمه الان رو ایتیونز هست ولی معلومه اونم با تاخیر گذاشتن
عام مردم ما یراحی نمی پسندن
(sm81)
یه روز از تو گذشت هزار سالم شد... (sm50)
سولوی نهایی (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)( sm118)(sm118)
دیگه چرا؟ (sm19)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه افسرده ایم تو این مجمع (sm2)
کسی که حرف دلش را نگفت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بودم
دلم براى خودم تنگ مى شود، آرى ...
در انتظارِ فصل پایان ...نقل قول:
البومو نگرفتی
خیلی گرفتارم از دیشب نمیتونم برم بگیرم
بخند به روي دنيا دنيا به روت بخنده بزار که رنج و غصه بار سفر ببنده (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا این بدافزار چونی دیشب میگفت میلاد کجاست نیستش
هر کیو گفتیم آدمه نذاش دو روز پای حرفمون بمونیم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!