@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا ..
آن لعل سخن که جان دهد مرجان را
بیرنگ چه رنگ بخشد او مرجان را
مایه بخشد مشعلهٔ ایمان را
بسیار بگفتیم و نگفتیم آن را
تو که میرفتی حواسم میرفت جهانم میرفت جانم میرفت .. (sm54)
چه زخم روزمره ای ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تویی
تو ، من
من ، تو
بعد به اشتباه می افتد ...
هر جا ک دیدی چراغی پر فروغه تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه(sm120)
این سخن برای آنکس است که او بسخن محتاجست که ادراک کند، اما آنک بی سخن ادراک کند باوی چه حاجت سخنست آخر آسمانها و زمینها همه سخنست پیش آنکس که ادراک میکند و زاییده از سخنست که کُنْ فَیکُوْنُ پس پیش آنک آواز پست را میشنود مشغله و بانک چه حاجت باشد.
حضرت مولانا - فیه مافیه
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چته پ؟ خلی؟ تگ میکنی میخندی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزم زمین و آسمان را جور کردند
خورشید را دف لاله را شیپور کردند
دختر شدی و چشمهای روشنت را
ماهی برای این شب دیجور کردند
دختر شدی تا خاک بی مادر نماند
تنها،به این نیت تو را مامور کردند
دختر شدی و گیسوانت شال کشمیر
عطر تنت را نرگس لاهور کردند
دختر شدي آبادي پاك تنت را
وقفِ خرابيهاي نيشابور كردند
دختر شدی اما پدر دختر نميخواست
باغ شغالان شدحریم خوشههایت
تا باغبانهایت تو را انگور کردند
از خود گذشتیاز تمام خاطراتت
وقتی كه ماشينها تو را محصور كردند
تو تن سپردی تن به تنهايی سپردی
تنها تو را از سرزمينت دور كردند
در بولتن ها رد پایت پخش مي شد
در شهر بدنامي تو را مشهور كردند
چشم سياهت ، لنز دريا را به خود ديد
موي سياهت را سياهان بور كردند
نفرین به من نفرین به ما نفرین به انسان
نفرین به آنها که تو را مجبور کردند
آن دستها که بالهایت را گرفتند
شدّادهایی که تو را هم حور کردند
دختر شدی
اما كسي دختر نميخواست ...
مرسی ، اه
این سوپری ما دیوث حالا انواع اقسام البوم های موسیقی جهانو داره.اینو نداشت
عهنقل قول:
هلو علیکم هاواریو؟(sm59)
هیچ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بنالنقل قول:
آزاد نکن دیگه منو
وقتی نمیتونم برم ...
اینجا تا به بندر خیلی راهه
دریا پر موج و بمبک زیاده ...
مثل کشف یه جای پارکی تو
توی اوج شلوغی جردن ...
چ شعری (sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبم تنکیو(sm59)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تانکیو وری ماچ و بوس(sm174)(sm59)نقل قول:
این بدافزار چش شده چیکارش کردی گیر داده به من
کاریش نکردم(sm59)نقل قول:
الی تو که میتونی عنوان ویرایش کنی اینو بذار واسه این تاپیک یراحی مرسی
♪نظرسنجی آینه قدی♫Full Lenght Mirror Survey♪
الان اینو با من بودی که این گلابی منو تگ میکنه؟(sm209)نقل قول:
ن بابا (sm176)نقل قول:
با منه !
جهت روشن شدن افکار عمومی (sm120)
خود مهم پنداری حاد(sm59)
این همه شر میگین اینجا هیچکس ب خودش نمیگیره قفل میکنین رو جمله من(sm70)
خب عزیزم چرا همون اول زوایای پنهان ماجرا رو روشن نمیکنی و دشمن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شادمون میکنی(sm2)نقل قول:
آره بابا من خیلی عقده ایم ! مگه نفهمیدی تو این مدت ؟ (sm120)
(sm2)نقل قول:
یره تو عمرم یه کاری خواستم بکنی واسم(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم عزیزم کجایی که خودت فقط(sm2)
هم کذابه هم ترسو.میگم جریان چیه حرف نمیزنه که جوابشو بدم(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
جمعیت جنست پایینه بیشتر به چشم میای (sm2)نقل قول:
ای زمین! دهنتو باز کن و منو ببلع!(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلخی نکند شیرین ذقنم
خالی نکند از می دهنم
عریان کندم هر صبحدمی
گوید که بیا من جامه کنم
از ساغر او گیج است سرم
وز دیدن او جان است تنم
تنگ است بر او هر هفت فلک
چون می رود او در پیرهنم
میشدم در فنا چو مه بی پا
اینت بی پای پادوان که منم
بانگ آمد چه می دوی بنگر
در چنین ظاهر نهان که منم ...
یا حضرت مولانا
بنده خدا اینقدر عقب افتادست که ادرس وبلاگ گذاشته.اقلا یه کانال تلگرام میساختی هزینه نداره که(sm2)
فلانه لقتنقل قول:
با من نبود(sm39)
موکل از حاشیه دوری کن ...