Honeymoon 2014
مخسره (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
Honeymoon 2014
مخسره (sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت هدیه دادم دیگه... سندشم میزنم به نامت (sm120)(sm19)
مشکوکم مشکوکم بهتون... نمیدونم خوابید یا تو حموم (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @ +milad16
میلاد شیر شتر تو شیونت با این یوزر عوض کردنت (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیجا می فرمایین شما (sm98)
خب درست تعریف نمیکنی (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دارم اصن (sm203)(sm37)
تو چرا هنوز بیداری؟ (sm56)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعریف کردنی نیست دیدنیه (sm204)
غلط میکنی دوست داری (sm232)
خوابم نمیبره (sm86)
خب کروکی بکش ببینم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت (sm70)
چند دست میشه حکم بازی کرد بدون اکانت؟ (sm59)
میدانم آری نیستی اما نمیدانم... بیهوده میگردم به دنبالت چرا امشب (sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] still playing... still listening...
دلم میخواد صدامُ ول بدم... ولی حالا که نمیشه شعرشُ مینویسم (sm172)