[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بفرما نوشابه (sm10)
تعارف نکنیا. پستای منم توی نقل قول ویرایش کن تا میتونی(sm30)
پپسی باشه لطفا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ععهههه مگه همینا رو نگفته بودی من فک کردم فقط رنگ رو عوض کردم ، دستم اشتباهی خورد باور کن (sm2)
خوبی تو؟
کم پیدا میدا شدی ، نبینم نبودتو (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باواریا میدم حالشو ببری (sm70)
خوب که نیستم بگو نوید برات تعریف کنه (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد من حرف میزدین؟ یا غیبت میکردین؟ (sm10)
چه خوب همون همیشگی رو یادته (sm59)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید آتی میگه تعریف کن
ای لعنتی حروم خور (sm138)نقل قول:
عزیز دل مایی (sm19)
(sm70)نقل قول: