اصلا با من بود ... کی به کیه
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا با من بود ... کی به کیه
(sm120)
این دجال ج...اکش پس کی میخواد بیاد ...
برم پستمو حذف کنم مشکل حل شه(sm59)(sm120)(sm51)
تو یه نگاه به سیسش بنداز این با این کاور میدونه تلگرام چیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری به حاشیه ندارم الان لنگ البومم میخوام گوش بدم ولی بیپ دانلود نمیکنم
چقد جذاب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش بره بابا مگه آلبوم استیون ویلسون تشریف داره
کاورو که اصل نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با پینت سره 5 دقیقه 100 برابر اینو درست میکنم(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
بابا یراحیه فنشم استیو مستیو کیلو چند
بیپ تخمیه
*** لق بیپ
دانلود میکنم ولی بعدا خودم سیدی میگیرم ریپ میکنم واس خودم
آب حیات عشق را
در رگ ما ، در رگ ما
روانه کن ، روانه کن ، روانه کن ... (sm74)
آینه ی صبوح را
ترجمه ی ، ترجمه ی
شبانه کن ، شبانه کن ، شبانه کن ... (sm74)
(sm33)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ اخ
بی دفاع چه میکنه با من(sm25)
اه ، اه ، اه
فیلم جیم جارموش چرا نمیاد ... (sm1)
Mavi mavi masmavi
Gözleri boncuk mavi
Bir gördüm aşık oldum
bu gelen kimin yari?
(sm74)
جایزه تخمی ترین ترک آلبوم هم تعلق میگیره بهههههههه:
.
تو که میرفتی(sm59)
مغلوب منو یاده اون فضای تیتراژای ماه عسل میندازه.بی نظیر
بهترین کار آلبوم از نظر من
بی سرزمین ...
شال گردن
تخیلی ترین کار آلبوم
ترانه ی آهنگ جدید کامران و هومن نمیدونم مال کیه ولی خیلی زیباست
کلا فضای مجسمه تاریک تر بود
خب پروژه فوکی ساخته شد به سرعت سینجولی .. :l
این آهنگ کامران و هومن منو یاد ترک آهنگ من انداخت
سه چهار سال پيش با اين دختره آشنا ميشه ( آنچنانی ) . زن اولش ( دکتراي روانشناسي داره از خالج ) ازش طلاق ميگيره ( جار و جنجال ) و تقاضاي مهريه ميکنه ( با اینکه احتیاج نداشته ) ! اينم خونشو ميفروشه و بعدشم که سکته ميکنه و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرش که خارجه به خاطر همين موضوع باهاش قطع رابطه کرده ! خودش گفته مريض که شدم يه زنگ نزده !
حالا هم دختره شده پرستارش و خرجش رو هم میده !!!
طرف میگفت خوب میشه مرتیکه قرمساق خیلی بد کرده با زن اولش ، قبل سکته خدا رو بنده نبوده
کلید اسراریه واسه خودش
کلید اسرار ، این داستان : رضا رویگری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر کشف کردی ولی خوب کشف کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم خوب ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان گرفتم و گوش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوبه معلومه که درس ها و رهنمودهای بابا اسی در این دو سه سال بالاخره نتیجه داد و استعدادی شکوفا شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اولین ملودی شناس مجمع (sm120)
اوم ، س...ک...سی شدم (sm120)نقل قول:
a s.e.xy s.e.xy loverنقل قول:
اِ میلاد توی خاوِر ( همون خاور خودمون (sm2) )
در هنگام گوشِ جان سپردن به آخرین دفاع،بی حرکت شدم مثله مجسمه(sm81)
(sm19)عالیستنقل قول:
میلاد من از تو تعجب میکنم حرفی از اخرین دفاع نمیزنی گیر دادی به بی سرزمین
(sm172)حال و هوای گوش کردن یراحی نیس اصن
منم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من حوصله روضه و ناله رو ندارم گوش نمیدم ... نباید گوشت عادت کنه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm120)برا من خیلی کم پیش میاد حال و هواشنقل قول:
یه وقتای خاصی میشه گوش داد