نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسر کشید (sm70)
نه تو که هوسِ سیگار کردی (sm98)
نمیدونم فک کنم 10 تا
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسر کشید (sm70)
نه تو که هوسِ سیگار کردی (sm98)
نمیدونم فک کنم 10 تا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بخاطر تو با مشکی نوشتم ولی خیلی بدخط شد با سرعتی که آهنگ پخش میشد نوشتم... عکاسیشم بدتر شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خب از روی دست افسر کپی بزن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم میچسبه الان... (sm50)
بریم بازی کنیم؟ (sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ببین با خودکار خودم بنویسم بهتر میشه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
بری یکم ریاضت و سختی بهت بدن و دور از دنیای مادی باشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای چشم از دیدن خلاضم کن
از چشم پوشیدن خلاصم کن(sm50)
ننجون مینا معلوم نیست چی شده(sm25)صابر هم که نیست(sm74)
صابر احتمالا فردا بیاد از حال ننجوم خبر موثقی در دست نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا.... که هرجا هستن سالم و سرحال باشن(sm127)نقل قول:
من دیگه برم(sm27)
شب خوش نوید(sm127)