من چه میدونم !!!! (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من چه میدونم !!!! (sm2)
بگو شب بخوابه اکبر بید!!!!ره
اکبر شبو زنده نگه مید!!!!ره
(sm2)
یه خدا گلایه ای نمی کنم اگه از دنیای من پر بکشی (sm50)
ممر فرق تو با بز چیه ؟
مرتیکه رشتی بت میان خبر میدن به من بگو دیگه
ازت يه خواهشي دارم
تو هم چيزي بخواه از من
(sm50)
زمين ميلرزه و اينجا يكي بي ترس خوابيده
توو عشق تو يه چيزي هست ...
(sm2)شب بیا زیرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دريغ که ما همواره بايد سرمايه ها و نعمتهاي ارجمند خويش را هنگامي بشناسيم که برباد رفتهاند و اين است که ادب ما ادب «حسرت» شده است و هنرمان هنر مصيبت و نبوغ ملي ما تنها در کار عزاداري و نوحه سرائي شکفته است و ميبينيم که مذهبمان نيز مذهب گريه شده است و اسلاممان، اسلامي که متهم است که «دين شمشير» بوده است دين لعن و نفرين و نقنق و ذکر مصيبت و ناله امن يجيبالمضطرو... شده است ودر يک کلمه شده ايم ملت اشک، نژاد عجز!
علی شریعتی. مجموعه آثار 35 / آثار گونه گون / ص 88
(sm25)
هنر مثل ثابت جاذبه نیست که به اسم نیوتون بشناسیم و بدون تغییر باشه ، هنر کلمه ای من در آوردی و قرارداد پر از قانون و تبصره ی دلخواهیه . هنر میتونه تمرین یک کودک برای حرف زدن باشه همونطوری که خیلی ها برای سلفژ تمرین میکنن چون در اصل هیچ فرقی ندارن و هردو فقط با تمرین و تکرار و گذر زمان بدست میان ، هنر میتونه کدنویسی یک برنامه موبایل یا کامپیوتر باشه ، میتونه کشف مسائل ریاضی و فیزیک باشه
اما اینکه از کلمه ی هنر یک حباب ساخته بشه و بگیم وای طرف تو گروه سرود مدرسه خونده و خیلی حالیشه یا خودمون رو با برچسبی به اسم هنر دنبال دیگران بکشونیم ، وافعیتی جز حقیر و پست بودن خودمون نیست
بعضی وقتا هنر حرف میزنه ، میخواد فریاد بزنه ای ابله من این رو یاد گرفتم تو یاد بگیر ولی متاسفانه الان هنر زیر شلاق کودکان بزرگ نما به هر شکلی در میاد