حسین فکر کنم قصد کرده از سحر تا افطار بخوابه(sm120)
مامور ثبت رکورد رو هم دعوت کرده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین فکر کنم قصد کرده از سحر تا افطار بخوابه(sm120)
مامور ثبت رکورد رو هم دعوت کرده (sm120)
حسین از روزگی فقط خوابشو میفهمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب روزه دار عبادت است (sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
سلام (sm10) هنوز بدنت عادت نکرده به روزه داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا از همون اول عادت داشتم(sm120)
خسته ام(sm25)
از خستگی نگو که امروز من خیلی خسته ام (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم می خواد 5 دقیقه دراز بکشم(sm25)نقل قول:
دراز کشیدن و خوابیدن با معده ی خالی باعث میشه آدم بیشتر احساس تشنگی و گرسنگی بکنهنقل قول:
من که وقتی خسته ام خوابم نمیبره(sm74)
ماه رمضون هم که دیگه باعث شده خوابم به هم بریزه (sm25)