فک کنم رفتی قسمت اکو لایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اکو اقتصادی
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کنم رفتی قسمت اکو لایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اکو اقتصادی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینجوری که تو میگی یعنی دیگه ازین بهتر نمیشه عالیه
فقط به طور دقیق نوع سرویس رو بگو که من اونو سفارش بدم
پراکنده نویسی میکنم ، نمیتونم روی یک موضوع فوکوس کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینکه خیلی خوبه من نمیدونستم خلاصه یه چیزی کوفتی داشته باشه شرکته بکنی توش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Operational Status G992.5 Upstream Speed 511 kbps Downstream Speed 6143 kbps
یافت شد الی
کدوم گوری میخوای بری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارا چیه هر روز یکی میگه میرم
بیشتر از 4 گیگ نیست خب !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش یک شب به بعد احتمالا برداشته بشه . یک سوم یا نیم حساب کنن . پارس آنلاین و خیلی از شرکتای دیگه ورداشتن حجم رایگان شبونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب گفتم تا سرویس 4 مگ فرقی نمیکنه چی سفارش بدی چون سرعت دان همش یکی هستش اگر مبلغش اوکی بود برات خب سرویس بالاتر بگیری اپت بهتر میشه و حجم دانلود شبانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون اپ ندارم 128 گرفتم سه ماهه دیگه شش ماه یا دوازده ماه میل خودته
شاتل فرق میکنه سیاستش چیز دیگه ایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوراکم لینکهای 4upload هستش ، گاهی سرعت دانلودم رو این لینک ها یه 3 مگ هم رسیده البته تو مقطع کوتاه (sm120)نقل قول:
ماهی 15 تومن هم بیشتر نیست این طرحه
اینو دیگه دروغ میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبرستون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
|:
بقیه رو من نمیدونم! لابد هر کسی دلایل خودشو داره
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهر مارنقل قول:
تو چی هستی که دلیلت باشه
حالا دلیلت چیه(sm120)
اها خب ارزونم هس دیگه 14 تومن ! به اضافه 10 گیگ شبانهنقل قول:
البته این 10-15 که میگم از خودم دراوردم ها از دستم در رفته چقد دان میکنم (sm2)
ادعایی نداریم ولیا ین طوریاست دیگه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونمنقل قول:
هر بیت برای یه شعر مجزا از آب در میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس شد همون که من 5 میدم حدود 10-15 گیگ میدانلودم تو سه برابر من پول میدی اونم فقط برای دو ساعتنقل قول:
اصلا فلسفه ی حجم رایگان نصفه شب چیه دقیقا؟کسی میدونه؟
تمرکز نداری..راه های ایجاد تمرکز بیشترو تمرین کننقل قول:
قیمت منظورم نیست حجم بیشر میگم من الان اسیاتک 20 گیگ گرفتم 2 تا 8 رایگان (sm120)نقل قول:
اسم داره دیگه ، آلبوم 9 - ترک 4 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا یکش خود تو همش داری تحقیر میکنی (sm120)نقل قول:
دلیلش فکر کنم واضحه
قطعه 4نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو بابا..باش دور هم بریم خودکشی(sm120)نقل قول:
زرنگ ماهیانه 15 هزار تومان و دانلود روزانه 5 گیگ تو دو ساعت (sm120)نقل قول:
البته نامحدودش رو الان دیدم خیلی خوب به نظر میرسه (sm120)
شما که پایه نبودین (sm120)نقل قول:
(sm77) عجب میکس و مستری داره اهنگ بنیامین
باع میگم پایم دیگه(sm120)نقل قول:
بیشین سرجات باونقل قول:
منو نگا کلا منفورم ولی حضور بهم میرسونم همچنان(sm120) چیکار به اونا داری بیا با دوتا رفیقت سر و کله بزن (sm105)
از آهنگ بنیامین خوشمان آمد ، با کمال تعجب (sm120)
مگه نمیگی برای این طرح 15 تومن پول میدی ؟ خب شبانه منم یجور طرح بحساب میاد 5 تومن میدمنقل قول:
در ضمن مطمئن باش محدودیت داره در ضمن اگر زیاد دان میکنی بستگی به سرویستم داره چقد برای سرویست هزینه میکنی من ماهیانه 11
ببین اصلا میتونی یکی بدونی
به حرف؟؟ (sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
(sm2) این بنیامین هنوز تو قهوه و گل رز گیر کرده
امین(sm54)نقل قول: