نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای حرفِ خودتو بزنی تو خب(sm59)
اما مشکی خوشگلتره اکثرِ وقتا(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای حرفِ خودتو بزنی تو خب(sm59)
اما مشکی خوشگلتره اکثرِ وقتا(sm10)
نقل قول:
قانونِ کپی رایت چی؟ (sm70)
مرض و می چسبه (sm102)
من شرمنده خوابم برد وسطش (sm25)
قطعا اگه اَ اینا داشتی اینجا نبودی که وقتتو با سکخل هایی مث من تلف کنی (sm2)نقل قول:
همینجوریشم کم ریاضت نمیکشم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یعنی چشام درست میبینن؟! (sm74)
صابر جووووووون اومده (sm74)(sm120)(sm127)(sm127)
اتفاقا خودکار جون داری بود توی عکس اینطوری افتادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله حرف حرفِ من (sm70) اخه مشکیِ خیلی روون بود خودکار سر میخورد امون نمیداد من هدایتش کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپی رایت؟ ایران؟ (sm120)نقل قول:
خب چیکار کنم میچسبید (sm172)
وسطش؟ لامصب تو اصلا پست منم نخوندی درجا خوابیدی (sm2)
اختیار داری تو جیگر منی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صب تا حالا 40دقیقه خوابیدم دارم نفله میشم... (sm27)
(sm169) عشقی (sm134)نقل قول:
خودتی (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرتون با این حجم کم ارزش 200 تومن رو داره؟! (sm192)
فدا بشم حسین جانم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امرو چشم خورد به یه تی شرت یاد تو افتادم ، میزارمش واست کنار ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین هندونه میمونه رنگ بندیش ، خودش سبزه ، یقه و سر آستیناش قرمزه ، با ستاره های ریز رو خودِ تی شرت که اگه قوه ی تخیلو قوی کنیم اون ستاره ها رو میشه دونه هندونه در نظر گرفت (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب تعطیل بود ...
نقل قول:
فدا بشم (sm127)
چطوری پوریا جونم؟