گفتم که بچه ها بدجوری در موردت فکر میکنن ، رد کن درخواستشونو بزار ضایع شن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم که بچه ها بدجوری در موردت فکر میکنن ، رد کن درخواستشونو بزار ضایع شن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صـــــُـــــبــــــ بـــخـــــیــــــر :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من خارج زندگی میکنم با شما
اختلاف ساعت دارم... :| :|
ﺧﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﻝﯼ ﺟﺎﻟﺒﻪ !!!! ﺗﻮﯼ ﺫﻫﻨﺖ ﯾﻪ ﻋﺪﺩ ﺑﯿﻦ 1 ﺗﺎ 100
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻦ . .ﺍ .
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﯼ؟
.
.
.
بک.یرم
فکر میکردم باز سرعت من افت کرده پس مشکل فراگیرِ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دوستان بر چیز من جا دارند.(sm2) همه اکسپت میشن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا سرعت من امشب به طور اعجاب انگیزی عالیه.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها شونه ای که همیشه ، تو هر شرایطی وقتی بهش نیاز داشتیم بود
شونه تخم مرغ بود :|
.
.
مثلا ژانر عاشخانه
اما من زودتر چیزت گذاشتمنقل قول:
(sm29)نقل قول:
دخترا به خوشگل تر از خودشون میگن ج.نده...
پسرا هم به کسی که معافیت گرفته میگن ک.ونی