کلاً تخصص داشتم و دارم در اسمگذاری و طنز ناگهانی بداهه ...(sm2)مثلاً ممه تیر ، داش ملی ، داش ننه ، شورت فروش ...(sm2) نابغه ای هستم در این زمینه ...(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کلاً تخصص داشتم و دارم در اسمگذاری و طنز ناگهانی بداهه ...(sm2)مثلاً ممه تیر ، داش ملی ، داش ننه ، شورت فروش ...(sm2) نابغه ای هستم در این زمینه ...(sm2)
ولی دو سه روزه حسابی همین چیزا فکرمو مشغول کرده ... (sm25)
لیسر ی نفر بود و تمام.. کیون لقش، عقده ایِ نخودِ وسطِ عن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب الافی هستیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوادارا موافق زیاد نیستن، معاون لاپورتا هم استعفا داد.نقل قول:
باشه تو دنیات بزرگ و خفنه انقدر که سرت گیج میره (sm50)
باران کمی آهسته تر ، اینجا کسی در خانه نیست ــ من هستم ، تنهایی و دردی که نامش زندگیست
(sm74)
پرواز در یاد پروانه می میرد
آنگاه که رویای کرم ابریشم را مرده می بیند ...
کی محرمه واسه تو کی مرهمه
هیچکی منم می فهممت (sm50)
(sm50)
کی فکرشو میکرد مهدی هژبری (صد دلاری ) یه روزی بشه افشاگر فدراسیون خوبان عالم ... (sm120)
هژبری کسی بود که صد دلار از کیروش میگرفت و روزنامه خبر ورزشی رو تبدیل کرده بودن به کیروش ورزشی ... کسی که اردشیر قلعه نویی بهش میگفت استاد ... حالاشده افشاگر و سایت طرفداری رو به زور از جنت خواه گرفتن دادن دستش ...
به قول اون آخونده اوضاع خیلی خیطه ...(sm120)