خیر دلیل شما مورد تایید واقع نشد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر دلیل شما مورد تایید واقع نشد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد (sm54)
کوفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازخرید نیاز به دلیل نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بازخرید بشی.. این دوروبرا پیدات بشه میگم بگیرن چوب تو استینت(البته موادبانش) کنن(sm2)نقل قول:
سه رکن اساسی برای لذت بردن از موسیقی
1. کیفیت موسیقی بیت ریت - bit-rate
2. کیفیت خروجی صدا - Speaker
3. نرم افزار مناسب با کاربرد آسان وعین حال خروجی قوی
آهنگ مسلخ توسط خود محسن چاووشی اطلاع رسانی شد که پخش نمیشه برادر .. تفاوت زیاده..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عضو هیئت مدیره ام میتونم همین الان دستور بدم دیگه با در کیونی بندازنت بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازخرید بشی باید بری ادامه بدی(sm2)نقل قول:
علامت سوال 70 درصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چک کن مورد پسند بود بگو
خب تا اونجایی که من از دیگران شنیدم فرمت flac تفاوتش فقط تو اسپیکرا و هدفونای حرفه ای و خفن مشخص میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس خوبیه با فرمت flac رو من با ساندباری که قابلیت پخش فرمتهایی مثل Dolby TrueHD و DTS HD Master داشت تست کردم تقریبا با mp3 320 هیچ فرقی نداشت
اما بالاخره mp3 320 در مقایسه با 256 هم باید یه فرقی بکنه چه برسه به 128! نمیدونم لابد گوشای من ایراد داره (sm14)
پیمان تو ایران جواب نمیده (sm30)
عزیز اکثر دوستان در این فروم اخبار شما رو قبول دارن پس برای اونها هم که شده ادامه بده .. ولی این حق هم برای معدود نفراتی مثل من باقی بزار که نسبت به اخبارت شک داشته باشن..قرار نیست همه مثل هم باشن .. ناراحت شدن نداره که ..نقل قول:
نه پیمان جان با اسپیکر صد هزارتومنی هم دقیقا مشخصه تفاوتنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم طبیعتا با این وضع آلبوم بیرون دادن را نمیپسندمنقل قول:
تقدیر اصلا حس یه آلبوم واقعی را نداشت
به مینی آلبوم بیشتر شبیه بود
عجیب با حرفم موافقی (sm77)
فرستادم
شما مختارید قربان و میتونید از منابع موثق موجود اخبار رو دنبال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من خسته شدم . هستم اگه دوستان سوالی داشته باشن ولی دیگه خبر نمیزنم
اهنگ جدید کی میاد؟(sm120)نقل قول:
نزدیکهنقل قول:
خبر نمیخواد اصلانقل قول:
باشه سوال میپرسیم
تنظیم آهنگ با کیه(sm59)
برو بمیر با اخبارت(sm2)نقل قول:
نه دیگه این سوالا (sm120) عملیات نفوذ چند روز ِ به پایان رسیده و اطلاعاتم تکمیله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
خدا بهت سلامتی بده با اخبارای کذبت(sm127)(sm120)
زنده باشی مَش حسین آقا (sm127)(sm120)نقل قول:
(sm1)
این حتما اون تظیمات پایین نرم افزارو دستکاری کرده(sm25)
چند دقیقه بزار
فربد گفتی با این برنامه EZ-CD-Audio-Converter
این برنامه نمیخواد به هیچی دست بزنی فقط بزار flac
اره اما هی گفت تنظیمات چی؟ گفتم بزار رو حالت خودش بمونه
خودش رو auto گذاشته . حتما سی دی داره شاید فیلم پرپرواز داره (sm30)
من خودم چند برنامه امتحان کردم یکی خیلی بهتر از اینه
الان بهت لینک میدم
نه سی دی فیلم صدای پای کالسکه داره(sm2)نقل قول:
مویرگی اگه فرق کنه این واسه آماتورا خوبه
فربد به نظرت من سرم رو بکوبم به دیوار یا دیوار رو بکوبم به سرم
هیچکدوم درست میشه(sm50)
فربد از spek استفاده میکنی .
اینی که الان میفرستم رو چک کن الان ریپ زدم بدون کلام
دانلود کن
بدون کلام چرا ؟(sm77)