جنون - روزبه بمانی ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
جنون - روزبه بمانی ...(sm50)
این خودش به زور ازت میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حکمتیست... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جون اومد آخ جون اومد وای وای اومد .. (sm79)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خب بگید بیاد ..
شما خیلی بی ادبی که چنین طرز فکری داری ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب زن هم یک سری نیازها داره ربطی به زیبایی نداره ..
شما دلت نمیاد برو زن نازیبا بگیر ..
باز میگن چرا دختر تو تاپیک نمیاد ..
(sm50)
چقد جواد خیابونی رو اذیت میکنن ملت بابا گندشو در میارن این ملت بنده خدا کلش خراب شد تو تی وی الان دیدم ..
کمتر شعر بگه تا سوژه نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
پخش تي وي با روبيكا رايگانه؟؟
پروانه های پیراهنش ...
اهورا ایمان ... (sm74)
هیچ جا نزدش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیر یه پیام دیشب واست فرستادم ج ندادی؟!!!(sm132)
خودشون که اینجوری ادعا میکنن ولی آنتنم همینو میگفت گندش دراومد کم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردویل تا 7 زیرنویس اومد همشو دیدم .. (sm50)
(sm10)
اقا ما متوجه نشدیم پس کله این اقا چی نوشته یکی محبت کنه ترجمه کنه.
ایه قران یا شعر (sm2)
(sm2) و ناگهان ....(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره یادش بخیر . هیچ وقت قدیمی نمیشه
یا ابَلفضل(sm2)
تفففففففففففففف فرگی رفت شانسم رفت
از صب منتظر زیرنویس قسمت 10 هستم خاک بر سرا قسمت آخرو زینویس کردن قسمت 10 مونده هنو گوه تو برنامه ریزیتون بابا ..
ای جان ری داناوان (sm118)
من یه زمانی تیم دومم منچستر بود بعد رئال ..
تو خفه شو
با من که نبودی ..
تو هم با من که نبودی ..
ممر است دیگر گاهی به ژا دهنش با کیونش نازنینش سخن می گوید ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خویه daredevil بهبه حظ میکنی .. ;l
واقعا کلم داره خراب میشه نیومد هنوز ..
خیلی راجت رضا گلزار وام 10 میلیاردی میگیره ..
وای یه لحظه قسمت بعد رو پلی کردم یه صحنهع دیدم پشمام هنوز داره فر میخوره .. (sm81)
ای گوه تو این زندگی قسمت 12 هم اومد فقط یه قسمت شانس گوه ماه دهمی مونده شت رو ..
آخرین بار یادمه سر تاج و تخت بود انقد رفرش میزدم تا بیاد .. (sm50)
به به یراحی(sm50)
ترکیب امیرعلی بهادری و یراحی لذت بخشه.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس قسمت 10 هم آمد و تو نیامدی .. (sm50)
(sm50)
و رسیدیم به قسمت آخر .. (sm50)
(sm74)