گاييدي
اونجا في چنده من پول يه شب هر سني كه تو دوست داريو تقبل ميكنم فقط تو برو بكن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گاييدي
اونجا في چنده من پول يه شب هر سني كه تو دوست داريو تقبل ميكنم فقط تو برو بكن(sm2)
(sm2) یه 400 تومن بدی یه صیغه ی 6 ماهه بخونم ممنونت میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آینه قدی رو کسی نگرفت WAv ریپ بزنه ببینیم چه خبره
بیپ تونز قطعا با مدیا پلیر ویندوز 98 ریپ میزنه که انقد ریدمانه
حالا من يه تعارفي انداختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين انصافه من پول بدم ولي تو بكني؟(sm2)
والا من نميدونم اين كسخلا چرا از خوده طرف خروجي mp3 نميگيرن.حتما بايد خودشون سي دي ريپ بزنن و برينننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)انصاف که نیست ولی مجبورم هی عکس بزارم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فيلم كه دارينقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاقم داري
دستم كه قاعدتا بايد داشته باشي
دستمال كاغذيم كه داري
يه دست بزن خودتو راحت كن از اين فشار(sm2)
(sm2) فعلا دارم دنبال سوژه مناسب میگردمنقل قول:
يه سر به ناتي امريكا بزن پر سوژه هاي تروتازست(sm2)
واقعا این حجم از کصشر بی سابقه است (sm2)
از 5 صبح دارم چرت و پرت میگم (sm2)(sm2)
من برم بخوابم
.
میرم بخوابم باز حرف در نیارین واسه من (sm2)
فقط باید سینجول باشی تا بتونی یه سینجولو درک کنی... (sm50)(sm2)نقل قول:
دست خودتو میبوسه بگیری آیتونز هم بزنی ازش... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169) اینم خرابه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هفته ی دیگه دوباره نت ندارم، هر چی هست و نیست رو باید تو این چن روز دان کنم (sm172)
(sm50)
یا خدا آهنگ علیرقا قربانی ..(sm50)
مرگ من روزی فرا خواهد رسید در بهاری روشن از امواج نور..فروغ(sm50)چی خونده قربانی
این آخرین دفاعمه،راضیم از جرم خودم
از اینکه لحظه فرار،عاشق زندانبان شدم
ععععععععععععععععععععععع(sm8 1)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
قبلا گفتم بازم تکرار میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به داد اونی که زنش میشه برسه(sm2)
(sm2)
07 - (It Seemed the Better Way (feat. Cantor Gideon Y. Zelermyer ... (sm50)
ابد نوشتم رو تنه
این میله های انتظار(sm81)(sm81)(sm81)
آخ آخ آخ
علیرضا قربانی ... (sm50)(sm1)(sm74)
دختر:خب شما شغل و حرفه تون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر:من مخترع MP3 512 هستم.مگه منو نمیشناسی؟
دختر:نه!
پسر:من سینجولم دیگه
دختر:گمشو از خونمون بیرون(sm2)
(sm30)
بی تو دور از ضربه های قلب تو
قلب من می پوسد آنجا زیر خاک ... (sm81)
به کوری چشم لنگیا ... (sm59)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا حال کنید
من همیشه به صورت حرفه ای و ایکنیک تاپیک میزدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور من گمنام می ماند به راه
فارق از افسانه های نام و ننگ ... (sm50)
خجالت بکش *** گلابی هم هوادارامون اومدن هم مدیرعاملمون.بحث ایرانه کیسه بازی درنیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا قربانی وقتی شروع میکنه به خوندن خود به خود تنم میلرزه از این همه ابهتی که تو صداش هست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره بیا یه سلامی،حرفی،زری،چیزی بزن دل تنگ شدیم(sm2)
کسی ازشون نخواسته بود بیان ، میتونستن نیان - این مسخره بازیا فقط تو ایران اتفاق میوفتهنقل قول:
ولی واقعا جالبه من طرز تفکرم مثله هم بوده تو 2 جا.اول کاور جلویی بعد کاور پشتی با جزئیات دست اندرکاران(sm59)
جدا مسخره تشریف داره کجای دنیا هوادارای یه تیم میرن از تیم حریفشون طرفداری کنن من الان خودم شخصا به عنوان یه منچستری و استقلالی متنفرم از اینکه پرسپولیس یا لیورپول یا سیتی تو هر مدل بازی برنده باشن
اشکال نداره هفته دیگه کــونتون میذاریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو بازی صحبت میکنیم (sm2)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm120)پرسپولیسی هستم ولی بیشتر ترجیح میدم ژاوی ضایع شه
ژاوی بیاد اینو بخوره.درسته بارسایی هستم ولی کــون لقه پول پرستش.اگه بازیکن بود تیمش دوم نبود
میلاد خوانندتونم که داره میره استادیوم.تتل(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)