Wow ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
Wow ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمانی کنسرت دیشب میلاد ...
با لباس مخصوص خنک کننده ...(sm77)
با صدایی شبیه به سینجول ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روضه خون(sm60)
(sm50)
بالاخره منم اعتراض زدم اینم دهک ما ...(sm149)(sm120) تازه میگن خونه حذف شده وگرنه 11 میشدم ...(sm2)
نقییییییی یارانمو بده ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز تو فخری بازی در اوردی... چه خبره ماهی 32 تومن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجموع حقوق با همسر بیشتره ...(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو فک کنم با کسورات و وام پام سرجمع کرده ...(sm120)
مرفه بی درد(sm2) حقته همون رییس شکم گنده بالا سرت باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرفه کجا بود تو این گرونی ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس واقعا از من سگ تره تو کار ...(sm120) لامصب فشار کار و امتحان های پایان ترم ... (sm74) فقط شانس آوردم دانشگاه و استادای خوبی گیرم اومد باهام راه اومدن وگرنه باید نصف هفته تو جاده بودم ...
برو خداتو شکر کن(sm120)نقل قول:
این چندماهم میگذره تو میمونی و روزگار پیری(sm2)