(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی اینا چیه گوش میکنین ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر 8 ثانیه بستم حالم بد شد از هر دو گوش عذرخواهی کردم ...
البته به من ربطی نداره ها ...(sm120)
البوم بالزن هم فضاسازی و موزیکش واقعا خوبه اما صدای خواننده به نظرم ریده تو کل البوم(sm120) بیشتر فضاش به صدای کیان پورتراب میومد
تو سرکار میری، اینجایی... دانشگاه میری، اینجایی.... خونه میری، اینجایی... مگه ما چه گناهی کردیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان امشب چی میشه به نظرت؟(sm120)
یارو نوشته قبلا پول رفتن نداشتیم، الان پول موندنم نداریم(sm2)
یاس طبق معمول تکست بمب... فلو تکراری
بیت هم عالی، جر میده(sm120)
(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو تا بازی رئال و لیورو دیدم این فصل ... از نظر فوتبالی قطعاً لیور میزنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب رئال تا اینجا با شانس اومده بالا ...(sm120)
نظر فقط این ... (sm2)لامصب میگه نظرت در مورد فینال چیه اولش میره سراغ درس گرفتن و خاطرات و تعریف از خودش ...(sm120) بعدش هم اخلاق و شانس از زبان دکتر مسوت با چاشنی پز دادن رفتن به اجلاس ...(sm2)بعدش هم 50 متر رو به جلو و پرس (فقط ارتباط بین میانی و حمله باید قطع بشه رو یادش رفت بگه) ...(sm2)بعدشم شانس و لذت بردن از فوتبال ...(sm2)
من خودم میگم اگه تیاگو و فابینیو برسن شانس لیورپول خیلی بیشتره ولی اگه نرسن شانس رئالنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس رئال برنابئو بوده که امشب برنابئویی در کار نیست(sm120)